Latest News

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Αυτό είναι το βίντεο με τη δολοφονία θρησκευτικού ηγέτη στην Κωνσταντινούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το βίντεο με τη δολοφονία Ουζμπέκου θρησκευτικού ηγέτη στην ΚωνσταντινούποληΗ στιγμή της δολοφονίας ενός Ουζμπέκου αντιφρονούντα καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας στη συνοικία Ζεϊτινμπουρνού της Κωνσταντινούπολης. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 


Το θύμα ήταν ο Αμπντουλάχ Μπουκαρί, ο οποίος εργαζόταν ως θρησκευτικός ηγέτης και επικεφαλής της Ένωσης Μαθητικών Υπηρεσιών και Αλληλεγγύης «Ιλχάν» στην περιοχή, πυροβολήθηκε εξ επαφής από έναν τσετσενικής καταγωγής Ρώσο ο οποίος περίμενε το θύμα έξω από την πόρτα του σωματείου.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει από πίσω τον Μπουκαρί και να τον πυροβολεί την ώρα που περιμένει να του ανοίξουν την πόρτα. Οι κάμερες συνέλαβαν και τον ηθικό αυτουργό, έναν ουζμπεκικής καταγωγής Ρώσο που παρακολουθεί τη δολοφονία από την άλλη πλευρά του δρόμου.
Ο 38χρονος Μπουκαρί είχε κατά το παρελθόν δεχτεί αρκετές φορές απειλές για τη ζωή του από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας και του Ουζμπεκιστάν και η αντιτρομοκρατική της Τουρκίας μετά από έρευνες κατάφερε να συλλάβει τον δράστη, χωρίς να ανακοινώσει το όνομά του.