Latest News

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Πέθανε στα 114 η γηραιότερη χρήστης του Facebook - Είχε αναγκαστεί να κρύψει χρόνια για να γίνει μέλος (BINTEO)

Πέθανε στα 114 η γηραιότερη χρήστης του FacebookΠέθανε σε ηλικία 114 ετών η Anna Stoehr από τη Μινεσότα, η οποία πιστεύεται ότι είναι η γηραιότερη χρήστης του Facebook. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

  Η υπεραιωνόβια γυναίκα έγινε παγκοσμίως γνωστή τον Οκτώβριο, όταν δήλωσε πως αναγκάστηκε να πει ψέματα για την ηλικία της προκειμένου να καταφέρει να γίνει μέλος του Facebook.   Για το κοινωνικό δίκτυο τής μίλησε ο πωλητής κινητών τηλεφώνων Joseph Ramireza, που είχε πουλήσει ένα iPhone στον 85χρονο γιο της. Όταν όμως η Anna προσπάθησε να εγγραφεί, διαπίστωσε ότι το Facebook επιτρέπει να επιλέξεις ημερομηνία γέννησης από το 1905 και μετά, ενώ εκείνη είχε γεννηθεί το 1900.   "Είναι κάτι σαν αδερφή ψυχή", είχε δηλώσει για την Anna o Joseph Ramireza, ο οποίος τη βοήθησε να χρησιμοποιήσει το FaceTime για να πραγματοποιήσει βιντεοκλήσεις με φίλους της σε έναν iPad και της έδειξε πώς να χρησιμοποιεί το email και την αναζήτηση στο Google. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να δηλώσει την πραγματική της ηλικία στο Facebook, τη βοήθησε να γράψει ένα γράμμα στον Zuckerberg, χρησιμοποιώντας μία... γραφομηχανή.     
"Έκλεισε τα 114 τον περασμένο Οκτώβριο και έλαβε ένα τεράστιο μπουκέτο 114 λουλουδιών από το Facebook, αφότου έμαθαν πως δεν μπορούσε να εγγραφεί εκτός και αν δήλωνε ψευδώς πως ήταν 90 ή 95 ετών", δήλωσε στο CNN ο 84χρονος γιος της Harlan Stoehr. Όπως είπε, η μητέρα του, που έχει 5 παιδιά, 27 εγγόνια και 12 δισέγγονα, πέθανε.