Latest News

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια... (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
Κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος πέρασε μια βόλτα από την πλατεία της Δωδεκανήσου και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες, αλλά δεν μάθαμε τι μπορεί να του είπαν και καλύτερα να . 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






Στη συνέχεια, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο Γιάννης Μώραλης πήγε στο στρατόπεδο Παπαδογιωργή ενώ επισκέφθηκε και το πάρκο στην οδό Αιτωλοακαρνανίας στο οποίο πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα αναπλάσεις πρασίνου.
 
Επιπλέον επιθεώρησε ένα οικόπεδο το οποίο συνορεύει με το 14ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά και αποτελούσε εστία μόλυνσης.Πριν 15 ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησαν εκτεταμένες εργασίες και ο χώρος πλέον είναι καθαρός.
 
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: «Για εμάς ο Πειραιάς δεν είναι μόνο το κέντρο, μας ενδιαφέρει να δίνουμε έμφαση στις γειτονιές της πόλης. Επισκέφθηκα σήμερα τα Καμίνια απ΄ όπου ξεκίνησε μάλιστα η προεκλογική μας εκστρατεία. Συνομίλησα με καταστηματάρχες και πολίτες και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί και οι ίδιοι διαπιστώνουν πλέον τις αλλαγές που ξεκινούν σιγά σιγά στην περιοχή τους. Ο στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε και να ζωντανέψουμε τις περιοχές του Πειραιά που μέχρι πρότινος ήταν ξεχασμένες».



@ Κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια, φτώχεια καλή καρδιά, μα και γκρίνια...