Latest News

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ: Τετράχρονος πυροβόλησε στο κεφάλι την 3χρονη αδερφή του!

Τετράχρονος πυροβόλησε στο κεφάλι την 3χρονη αδερφή του!Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα κορίτσι μόλις τριών ετών, καθώς πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον τετράχρονο...
 αδερφό της! 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι αρχές βρήκαν το αιμόφυρτο κοριτσάκι στα χέρια του πατέρα του. Την ώρα του ατυχήματος, βρίσκονταν μέσα στο σπίτι πέντε άτομα, περιλαμβανομένων και των δυο παιδιών.


Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι το αγόρι έπαιζε με το όπλο όταν κατά λάθος τράβηξε τη σκανδάλη.

Ωστόσο, ο πατέρας Τζέρεμι Μοράλες ισχυρίστηκε ότι δυο άγνωστοι άνδρες, ντυμένοι στα μαύρα, εμφανίστηκαν στην πόρτα του σπιτιού και άρχισαν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα η κόρη του να τραυματιστεί την ώρα που οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Από την πλευρά της, η μητέρα των παιδιών, Αντζέλικα Μελέντεθ, είπε στην αστυνομία ότι ο σύζυγός της είχε ένα περίστροφο στο σπίτι για ασφάλεια, αλλά δεν γνώριζε πού το έκρυβε. Όπως κατέθεσε στην αστυνομία, άκουσε ένα δυνατό πυροβολισμό και μαζί με τον άντρα της έτρεξαν στο δωμάτιο των παιδιών, όπου βρήκαν το κορίτσι να αιμορραγεί από το κεφάλι. Η Μελέντεθ πιστεύει ότι ένα από τα παιδιά βρήκε το όπλο και το πέρασε για παιχνίδι.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ ΜΕΛΕΝΤΕΘ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ


ΠΗΓΗ: wkyc.com