Latest News

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Δολοφονική επίθεση σε αρχιτέκτονα στα Εξάρχεια- Τον χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι με ένα σφυρί


Μία πολύ περίεργη δολοφονική επίθεση πραγματοποιήθηκε εις βάρος γνωστού 66χρονου αρχιτέκτονα το μεσημέρι...
της Τρίτης



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βγαίνοντας ο 66χρονος από το τεχνικό του γραφείο στη Χαριλάου Τρικούπη 107, δέχθηκε δολοφονική επίθεση με σφυρί και οι δράστες ή ο δράστης, τον χτύπησαν στον κεφάλι. 
Τον αρχιτέκτονα εντόπισαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο, περαστικοί οι οποίοι αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα, καθώς τα τραύματα στο κεφάλι από το σφυρί ήταν σοβαρότατα και με πρωτοφανή μανία. 

Αμέσως ειδοποίησαν οι περαστικοί το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία και προσπαθούσαν να τον ρωτήσουν τι συνέβη, αλλά εκείνος δεν έδινε καμία απάντηση. Πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων αναφέρουν ότι ο 66χρονος αρχιτέκτονας ψέλλισε: "δεν θυμάμαι τίποτα".

Ο 66χρονος άντρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. όπου η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή και αυτή τη στιγμή χειρουργείται.

Οι πρώτες υποψίες των αστυνομικών δεν έχουν να κάνουν με περιστατικό ληστείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθούν να εντοπίσουν στο συγκεκριμένο περιστατικό, κοινά στοιχεία με την επίθεση στα Πετράλωνα σε βιοτέχνη από αντιεξουσιαστές.

Σύμφωνα με τους ενοίκους της πολυκατοικίας, ο αρχιτέκτονας είχε 32 χρόνια το γραφείο του και τον περιγράφουν ως ένα φιλήσυχο άνθρωπο, που δεν κουβαλούσε πάνω του μεγάλα χρηματικά ποσά και δεν είχε προσωπικές διαφορές. 


Μία νοσοκόμα από ιδιωτική κλινική ήταν εκείνη που έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον 66χρονο αρχιτέκτονα.