Latest News

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο Ολυμπιακός στο Τορίνο με την Γιουβέντους για την πρόκριση στους «16» του Champions League

juventus-olympiakos-pre-game-570
Ο Ολυμπιακός παίζει τις... πιθανότητες της πρόκρισης στους «16» του Champions League, το βράδυ της Τρίτης (21:45, Novasports 1, Live KoolNews.gr) στο Τορίνο απέναντι...

στην Γιουβέντους.
Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι στιγμής έχουν πάρει άριστα, αν εξαιρέσει κανείς την ήττα από την Μάλμε στη Σουηδία. Απέναντι στην Γιουβέντους, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να διατηρήσουν την θέση τους στην βαθμολογία, να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό και να διατηρηθούν σε θέση πρόκρισης.
Ο Μίτσελ από την πλευρά είχε επισημάνει σε δηλώσεις του, πως η ομάδα του δεν πάει στο Τορίνο για να κάτσει να παίξει άμυνα, ούτε να κρατήσει το μηδέν. Ο Ολυμπιακός κατά τον προπονητή του θα αγωνιστεί στο Τορίνο μόνο για τη νίκη και για τίποτα λιγότερο.
Ο Ισπανός τεχνικός, επιλέγει το 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Ρομπέρτο. Δεξιά ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου και στο κέντρο της άμυνας ο Μποτία με τον Αμπιντάλ. Σε ρόλο κεντρικών χαφ θα είναι ο Μιλιβόγιεβιτς με τον Εντινγκά. Δεξιά ο Μανιάτης, αριστερά ο Κασάμι και ο Τσόρι πίσω από τον Μήτρογλου.
Από την άλλη ο Μάσιμο Αλέγκρι θέλει μόνο τη νίκη για την πρόκριση και όπως διατείνονταν του κάνει το... 2-0. Ο Ιταλός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με το κλασικό 3-5-2. Ο Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα ο Μπονούτσι, Κιελίνι και ο Ογκπόνα. Στα χαφ και δεξιά ο Λιχτστάινερ, αριστερά ο Ασαμόα και κεντρικοί μέσοι ο Μαρκίζιο, ο Πογκμπά και ο Βιδάλ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μοράτα και ο Τέβεζ.

@ Αν ο Ολυμπιακός μπορέσει να ξεπεράσει το κακό του πρόσωπο μακριά από το "Γ. Καραϊσκάκης" κάτι μπορεί να γίνει αλλά αυτό μας είναι χλωμό με αντίπαλο τη Γιουβέντους...