Latest News

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

"Χέρια ψηλά κι όλα τα φθάνω" στο Δήμο Πειραιά

Η αλήθεια είναι ότι ειπώθηκαν τόσα πολλά στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά που δεν ξέρουμε από που ν' αρχίσουμε...

τα σχόλια!

Στην πρώτη συνεδρίαση μετά τις δημαιρεσίες, οι δημοτικοί σύμβουλοι κατάφεραν ούτε λίγο ούτε πολύ ν' ανοίξουν σχεδόν όλα τα θέματα που καίνε την πόλη με το μεγάλο λιμάνι. 
Μιλάμε για ένα συμβούλιο που τα είχε σχεδόν όλα και σίγουρα ήταν διαφορετικό από εκείνα που γίνονταν επί θητείας του πρώην δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου. 
Νομίζουμε πως η διαφορά βγάζει...μάτι,  μόνο και μόνο από το γεγονός ότι έπαιρναν τον λόγο και μιλούσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, σε αντίθεση με τα στρατιωτάκια, αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα της πρώην δημοτικής αρχής.  
Από που ν' αρχίσουμε και που να τελειώσουμε! 
Αν και τα βασικά θέματα, τα έχουμε γράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις, υπάρχουν πολλά ακόμα που αξίζει να γίνει μια αναφορά. 
Λοιπόν, θα κάνουμε το εξής, επειδή έχουμε κρατήσει κάποιες φωτογραφίες θα βάλουμε σχετικές αναρτήσεις, επιλέγοντας υποκειμενικά πάντα κάποιες παρεμβάσεις που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο...
Αν κάποιος μείνει παραπονεμένος, δεν πειράζει θα γίνει  σύντομα και άλλη συνεδρίαση 

@ Για την ιστορία, η φωτογραφία-μόνο Reportaz Net- με τα χέρια ψηλά των δημοτικών συμβούλων είναι από την ψήφιση θέματος κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης στο 7ο όροφο του δημαρχείου της Κοραή...