Latest News

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ηλία Κατσαφάδου - Είναι ο πρώτος χρυσαυγίτης στο Δήμο Πειραιά


Ο νέος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της "Ελληνικής Αυγής" Ηλίας Κατσαφάδος  είναι ο πρώτος χρυσαυγίτης που κάθεται στα έδρανα του...
 Δήμου Πειραιά.
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έκανε την πρώτη του εμφάνισή στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Αντικατέστησε τον επικεφαλής του συνδυασμού προφυλακισμένο βουλευτή του κόμματος Νίκο Κούζηλο, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, με επιστολή που απέστειλε στον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη. Αν απασχολεί κάποιους να πούμε πως ο λόγος της παραίτησης είναι απλός: Δεν μπορεί να παρίσταται στα δημοτικά συμβούλια, καθώς είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. 
Στη θέση του ανέλαβε ο Ηλίας Κατσαφάδος του Ιωάννη που είναι συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου. Στην πρώτη του εμφάνιση φάνηκε να είναι αρκετά εξοικειωμένος με το χώρο, ενώ δείχνει να απολαμβάνει την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου. Μιλώντας στις παρεμβάσεις μετέφερε επί της ουσίας την γραμμή του κόμματος, επικαλούμενος συχνά προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Κούζηλου για θέματα που συζητούσε το δημοτικό συμβούλιο. 
Πάντως η παρουσία του πρώτου χρυσαυγίτη συμβούλου αναμένεται να μην περάσει απαρατήρητη. 
@Φυσικά σ' αυτό θα φροντίσουν και κάποιοι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως για παράδειγμα ένας που πήρε το λόγο επί προσωπικού και τον αποκάλεσε δολοφόνο!