Latest News

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γιάννης Μελάς ξανά αντιδήμαρχος

MELAS IOANNIS Dimotikos Sumvoulos T Antidimarhos Ilektronikos MihanikosΜπορεί ν' άλλαξε συνδυασμό την τελευταία στιγμή, να μεσολάβησε μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, αλλά ο Γιάννης Μελάς κατόρθωσε να επιβιώσει και  να πάρει ξανά...
μια αντιδημαρχία.

Αυτό δεν είναι κακό και δείχνει ότι αν και νέος μπορεί να τα καταφέρει, παρά τις δύσκολες καταστάσεις. 
Έτσι, του δίδεται μια ακόμη ευκαιρία  ν' αφήσει το στίγμα του στο Δήμο Πειραιά. Κάτι που ίσως δεν μπόρεσε να κάνει κατά την προηγούμενη θητεία του. 
Τώρα έχει πια την σχετική εμπειρία, αλλά και την στενή συνεργασία με το νέο δήμαρχο, οπότε θα πρέπει να κάνει καλή δουλειά στην αντιδημαρχία Προσόδων και Εμπορίου, με αρμοδιότητες στην ελεγχόμενη στάθμευση (;).   

Απλά να θυμίζουμε πως ο Γιάννης Μελάς είχε παραιτηθεί σχεδόν τρεις μήνες πριν τις εκλογές από αντιδήμαρχος του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Τότε εκδήλωσε κάπως βιαστικά την επιθυμία να δηλώσει παρών για τον Πειραιά. Ακολούθησε ένα αλαλούμ με την ανακοίνωση υποψηφιότητα από τον ίδιο ή τον πατέρα του Παναγιώτη Μελά. Κάτι που τελικά δεν έγινε, αλλά αυτό είναι πλέον παρελθόν και εξελέγη στις πρώτες θέσεις με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη.


@ Πάντως για αρχή ν' αλλάξει την κομμένη  φωτογραφία στο βιογραφικό του, γιατί τον αδικεί και μπορεί να δυσκολευτεί να βρει νύφη!