Latest News

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ο βιαστικός αντιδήμαρχος Τάκης Καλογερόγιαννης

KALOGEROGIANNIS PANAGIOTIS SUNTAXIOUHOS OLP TEOS ANTIDIMARHOS

Φαίνεται πως ο νέος αντιδήμαρχος Παναγιώτης (Τάκης) Καλογερόγιαννης βιάζεται να καθαρίσει από τα σκουπίδια τον... Δήμο Πειραιά.

Αλλιώς δεν εξηγείται πως είχε αναλάβει ανεπίσημα καθήκοντα αντιδημάρχου καθαριότητα εδώ και μέρες, ενώ το όνομα του ανακοινώθηκε επισήμως πριν από λίγη ώρα. Η παρουσία του έγινε γνωστή... από σπόντα και λιγάκι άγαρμπα, όταν δημιουργήθηκε μια φασαρία, με αφορμή τις αντιδράσεις από τις μετακινήσεις δύο συνδικαλιστών από την καθαριότητα. 

Με έκπληξη μαθαίναμε πως τα μέλη του σωματείου βρήκαν λύση για πάγωμα των μετακινήσεων, αφού συζήτησαν επί δύο ώρες με τον αντιδήμαρχο που δεν είχε ανακοινωθεί ο ορισμός του. Προφανώς, ο νέος αντιδήμαρχος θα είχε πάρει εντολή από τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, αφού δεν θα μπορούσε να βρομίσει η πόλη μέχρι ν' ανακοινωθούν οι αντιδημαρχίες. 

Εν πάση περιπτώσει, ο Τάκης Καλογερόγιαννης είναι έμπειρος, έχει διατελέσει και πάλι αντιδήμαρχος επί Χρήστου Αγραπίδη. Τώρα αναλαμβάνει και πάλι έναν τομέα που έχει πολλές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες καθώς έχει να κάνει με την καθημερινότητα του πολίτη. Η καθαριότητα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κριθεί η νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη.

@ Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και να καθαρίσει τον Πειραιά...