Latest News

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Μια ποινικολόγος στα οικονομικά του Δήμου Πειραιά: Το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση!

GLUKA HARVALAKOU ATHINA NANA DIKIGOROS POINIKOLOGOS

Αν και δεν θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει έκπληξη - το όνομά της έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες- αλλά σίγουρα προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η Αθηνά (Νανά) Γλύκα - Χαρβαλάκου ανέλαβε την "καυτή" αντιδημαρχία για τα οικονομικά του... Δήμου Πειραιά.

Ίσως θα περίμενε κανείς ένα πιο έμπειρο και πιο εξειδικευμένο πρόσωπο για να ασχοληθεί με το υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα που αναμένεται να βρεθεί σύντομα μπροστά στη νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη. Κάτω στον Πειραιά λέγεται ότι θα χρειαστεί αγώνας δρόμου για να διασφαλιστεί το αυτονόητο, δηλαδή η πληρωμή μισθοδοσία των εργαζομένων έως το τέλος του χρόνου. 

Αν δει κάποιος το βιογραφικό της νέας αντιδημάρχου, σύζυγος του πρώην δημάρχου Περάματος Γιάννη Γλύκα, της 36χρονης Νανάς, μητέρα δύο παιδιών που είναι δικηγόρος με εξειδίκευση στο ποινικό δίκαιο και την εγκληματολογία, δεν βρίσκει κάτι σχετικό με τα οικονομικά. 
Ίσως το μόνο που μπορεί ν' ανακαλύψει κανείς με διάθεση για χιούμορ, είναι αυτό που λένε πως μια ποινικολόγος είναι το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση, επειδή έχουν γίνει εγκλήματα στη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Πειραιά! 

@Αν είναι έτσι τότε πάμε πάσο και καλή επιτυχία στη Νανά Γλύκα...