Latest News

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Από τη μασέλα ταυτοποιήθηκε το πτώμα! - Ύποπτοι από το περιβάλλον του θύματος..


Ταυτοποιήθηκε το πτώμα στο Αιγάλεω. Ανακρίσεις υπόπτωνΣε προσαγωγές υπόπτων για το έγκλημα φρίκης που συντελέστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης προχώρησαν άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών...
της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πηγές, η αστυνομία επιβεβαίωσε την ταυτότητα του θύματος (άνδρας 84 ετών, ελληνικής καταγωγής) και ανακρίνει υπόπτους που προέρχονται από το συγγενικό περιβάλλον του άνδρα.



Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Αιγάλεω. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να βρουν την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε τεμαχισμένος δίπλα από κάδο απορριμάτων στη συμβολή των οδών Στέφανου Σαράφη και Μούδρου.
Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, τις εργαστηριακές εξετάσεις αλλά και από την έρευνα των αρχών, πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 60 ετών, κάτοικο της περιοχής.
Αυτή την ώρα η οικογένεια του θύματος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς σχετικά με το περιστατικό.
Οι αρχές θεωρούν ότι βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος με τις υποψίες να στρέφονται στο στενό του περιβάλλον