Latest News

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Κόλαση φωτιάς σε σούπερ μάρκετ στη Ρόδο - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες πυροσβέστες

Ρόδος: Φρικτός θάνατος από πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετΈνα νεκρό και δύο πυροσβέστες με αναπνευστικά άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, λίγα λεπτά μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, σε υπόγειο σούπερ μάρκετ...
της Ρόδου.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από χαρτόνια και ξύλα που υπήρχαν στην είσοδο της υπόγειας αποθήκης και επεκτάθηκε γρήγορα στο εσωτερικό της.

Αμέσως έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας εκκένωσαν τον χώρο από τους πελάτες, χωρίς να κινδυνεύσει κανένας.

Παρ' όλα αυτά, η προσπάθεια απομάκρυνσης των υπαλλήλων που βρίσκονταν στο υπόγειο ήταν αγωνιώδης, καθώς ολόκληρος ο χώρος είχε καλυφθεί από πυκνό καπνό.

Περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης, η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, ωστόσο λίγη ώρα μετά διαδόθηκαν φήμες για έναν εγκλωβισμένο άνθρωπο, φήμες που επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο, αφού ο άνθρωπος είναι νεκρός.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα οι έρευνες συνεχίζονται στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ, ούτως ώστε να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει κανένας άλλος εγκλωβισμένος μέσα στο κτίριο.


Στο νοσοκομείο, με αναπνευστικά προβλήματα, μεταφέρθηκαν δύο πυροσβέστες, οι οποίοι συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η έρευνα για τα αίτια της φωτιάς, βρίσκεται στα χέρια των αξιωματικών του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής.