Latest News

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί είναι στα "κάγκελα" ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Πρόσωπο της ημέρας κοντεύει να γίνει ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος έχει βγει στα "κάγκελα", με αφορμή το θέμα της αξιολόγησης των...
δημόσιων υπαλλήλων.

Ο ξεσηκωμός Ιωακειμίδη πυροδοτήθηκε από την ενέργεια του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έστειλε στον Εισαγγελέα πέντε Δημάρχους, επειδή αρνήθηκε να παραδώσει στοιχεία προκειμένου να ελεγχθούν οι μονιμοποιήσεις δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Από το πρωί έχει πάρει σβάρνα τα ραδιόφωνα και κάνει δηλώσεις για το θέμα, ενώ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και το βράδυ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών. 

Ο ίδιος υποστηρίζει μεταξύ άλλων: "Η διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών, που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες στο Δήμο μας και σε όλους τους Δήμους της χώρας, είναι αυτοτελής και εντελώς άσχετη με τις επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη. Ήδη από τους ελέγχους που έχουμε πραγματοποιήσει, έχουν βρεθεί τρεις περιπτώσεις εργαζομένων με πλαστά δικαιολογητικά, για τους οποίους έχουμε κάνει τις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες και έχουν απολυθεί".

Επιπλέον ο Δήμαρχος προσθέτει: "Αυτή τη συνεπή στάση, επιβεβαιώνει και η πρόσφατη ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να μη στείλει ο Δήμος μας τους φακέλους των εργαζομένων για επανέλεγχο των συμβάσεων"!

@ Δήμαρχε, " γερά πάρε τους τα μυαλά..."