Latest News

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτή είναι η μικρή Νάντια που συγκλόνισε με τη θέληση της για ζωή! (ΕΙΚΟΝΑ)

Η μικρή Νάντια που συγκλόνισε με τη θέληση της για ζωή τα κατάφερε!Τέλος φαίνεται πως μπήκε στο μαρτύριο που έζησε η μικρή Νάντια από την Συρία, η οποία κατάφερε να επιζήσει για 4 ολόκληρες μέρες, μετά από ναυάγιο στα ανοιχτά της Κρήτης, συγκλονίζοντας...
το πανελλήνιο.
Το 17 μηνών κοριτσάκι, κατάφερε να αναρρώσει πλήρως με τη βοήθεια των γιατρών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, στην Κρήτη και μεταφέρθηκε στο Κέντρο βρεφών «Μητέρα», αναζητώντας μια ζεστή οικογένεια.
Η μικρούλα που σώθηκε χάρη στη 19χρονη Ντόα Σόκρι, στην οποία το έδωσε η μητέρα του, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της αναπνοή στα παγωμένα νερά χαμογελάει και πάλι και ελπίζει για μια όμορφη ζωή.
Οι δυο ηρωίδες πάλεψαν με τα κύματα για 4 μέρες ενώ έβλεπαν γύρω τους, 490 ανθρώπους νεκρούς, λόγω της προσπάθειας τους για μια καλύτερη ζωή, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι γονείς της μικρής κι ο αρραβωνιαστικός της 19χρονης!
Αυτά όμως έχουν τελειώσει για την πιτσιρίκα που η θέληση της για ζωή συγκίνησε όλους τους Έλληνες, και τώρα απολαμβάνει τα χάδια και τις αγκαλιές των ανθρώπων, οι οποίοι είναι γύρω της και τη φροντίζουν.