Latest News

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ραχήλ Μακρή:«Είμαι τέντι γκερλ, κουρέψτε με...» (ΕΙΚΟΝΑ)

Με νέα επεισόδια συνεχίστηκε ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ του Πάνου Καμμένου και της Ραχήλ Μακρή μετά την απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων να την παραπέμψει στο Πειθαρχικό χωρίς ωστόσο να έχει ενημερωθεί...
η ίδια.


Ο Πάνος  Καμμένος έχει παραπέμψει τη βουλευτή, στην επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, με την κατηγορία της αντικομματικής συμπεριφοράς. Αιτία ήταν δημόσιες τοποθετήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, επικριτικές για άλλα στελέχη και βουλευτές του κόμματος, οι οποίες κρίθηκαν προκλητικές. 

Σήμερα ο Πάνος Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του Αnt1 προσπάθησε να ρίξει λίγο τους τόνους σημειώνοντας ότι «η κ. Μακρή είναι μία πολύ καλή βουλευτής, η οποία υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα. Την ημέρα που παρουσιάζαμε το πρόγραμμα για τα "κόκκινα δάνεια", παρασύρθηκε σε έναν διάλογο, ο οποίος ήταν και υβριστικός προς στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μέσω του facebook. Εμείς, λοιπόν, τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να βγαίνει, όταν κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια, όταν τα στελέχη μας είναι στα ειρηνοδικεία, για να μπλοκάρουν πλειστηριασμούς».

Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή μέσω Facebook: