Latest News

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ποιο ήταν το κίνητρο του εγκλήματος στο Αστρος -Γιατί ο πατροκτόνος πυροβόλησε και έκαψε τον γιο του


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 39χρονου άνδρα από πατέρα του στο Αστρος Κυνουρίας. Οπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία το κίνητρο για το στυγερό έγκλημα ήταν...
οικονομικό.

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν στον πατέρα του θύματος, με τον οποίο από τα στοιχεία που συνέλλεξαν διαπίστωσαν ότι είχαν συχνούς καβγάδες.Τελικά, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 78χρονος λύγισε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη, ωστόσο, αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίες όπου θα γίνουν γνωστά περισσότερα για όλα όσα οδήγησαν στο φρικιαστικό αυτό έγκλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος κατοικούσε έως πρόσφατα στην Αθήνα μέχρις ότου μετακόμισε στον τόπο διαμονής των γονιώ του, το Αστρος Κυνουρίας. Αφορμή για τους καβγάδες με τον πατέρα του, όπως σημειώνει το Newsit.gr, που ήταν πολύ συχνοί από όταν μετακόμισε στο Αστρος ήταν το γεγονός ότι ο 39χρονος του ζητούσε συχνά οικονομική βοήθεια. Πιθανότατα πάνω σε έναν τέτοιο καβγά η κατάσταση ξέφυγε εντελώ και οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα.
O 75χρονος, σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα το γιο του. Στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα στο αυτοκίνητο του θύματος, αφαίρεσε τις πινακίδες, το οδήγησε στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου και έβαλε φωτιά. Μάλιστα, ευρήμαστα στη σορό του θύματος δείχνουν ότι είχε γίνει και προσπάθεια να διαμελιστεί.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ρόλο της μητέρας στη φρικτη αυτή δολοφονία καθώς εικάζουν πως ενδέχεται να βοήθησε τον σύζυγό της να μεταφέρει τη σορό του άτυχου 39χρονου στο αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα εξετάζεται και η πιθανή εμπλοκή και άλλων προσώπων στο έγκλημα.