Latest News

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ:Την σκότωσε η 19χρονη κόρη της και έβαλε το πτώμα της σε μια βαλίτσα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την σκότωσε η 19χρονη κόρη της και έβαλε το πτώμα της σε μια βαλίτσα - Η δολοφονία που συγκλονίζει τις ΗΠΑΟι φίλοι της την είχαν προειδοποιήσει. Μην πας διακοπές με την κόρη σου. Εκείνη δεν τους άκουσε. Ήθελε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στην...
σχέση τους. 
Η πλούσια χήρα από το Σικάγο, ακαδημαϊκός και κάποτε συνεργάτης του Τέντ Κέννεντι, είχε πολλά προβλήματα στην σχέση της με την 19χρονη κόρη της. Κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι στις διακοπές τους στο εξωτικό Μπαλί θα σκοτωνε την ίδια της την μητέρα και θα έβαζε το πτώμα της σε μια βαλίτσα.
Η αστυνομία του Σικάγο, είχε κληθεί 86 φορές για να παρέμβει στους ομηρικούς καυγάδες της Σίλ Φον Βίζε Μάκ με την κόρη της Χέδερ. Η κόρη της είχε εγκαταλείψει το κολλέγιο και οι παρέες της δεν ήταν οι καλύτερες. Μάλιστα, πρόσφατα είχε φυγει από το σπίτι της και έμενε σε ένα ξενοδοχείο.

Όμως, η μητέρα δεν ήθελε να εγκαταλείψει τις προσπάθειες να συμφιλιωθεί με την κόρη της και έτσι αφού την εντόπισε της πρότεινε να πανε μαζί 10 ημέρες διακοπές στο Μπαλί. Δεν φανταζόταν ότι θα έπεφτε νεκρή από το χέρι της ίδιας της της κόρης. 


Τόσο η κόρη όσο και ο φίλος της Τόμι Σέφερ 21 ετών συνελήφθησαν για τον φόνο της 62χρονης γυναίκας.
Σύμφωνα με το NBC, ο νεαρός είχε προϊστορία με την αστυνομία αφού είχε συλληφθεί στο παρελθόν πολλές φορές ενώ, το ζευγάρι είχε κλέψει την πιστωτική κάρτα της 62χρονης.
Το πτώμα της μητέρας της 19χρονης βρέθηκε σε μια βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ ενος ταξί. Στις 7 Αυγούστου, η 19χρονη είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από το Μπαλί και από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο έμενε με την μητέρα της και έγραφε: "αρνούμαι να επιτρέψω σε οποιονδήποτε να μου πει τι μπορώ να κάνω και τι όχι".

Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα και ενω ο φίλος της είχε φτάσει στο Μπαλί, βρέθηκε το πτώμα της μητέρας της φριχτά κακοποιημένο, τυλιγμένο με ένα ματωμένο σεντόνι και στριμωγμένο σε μια βαλίτσα την οποία το ζευγάρι άφησε στο πορτμπαγκάζ του ταξί και αφού έφυγαν από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου.

Τι είπε το ζευγάρι στους αστυνομικούς; Ότι, τους είχε πάρει ομήρους μια συμμορία που τα μέλη της σκότωσαν την 62χρονη αλλά εκείνοι κατάφεραν να αποδράσουν.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους και βίντεο που δείχνει την μητέρα της 19χρονης να μαλώνει με τον 21χρονο στο λόμπι του ξενοδοχείου την παραμονή του θανάτου της.

Την επόμενη μέρα, το ζευγάρι έκανε τσεκ άουτ από το ξενοδοχείο και ανάμεσα στις βαλίτσες που φορτώθηκαν στο ταξί ήταν και εκείνη με το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Κάμερες τους κατέγραψαν να φεύγουν από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου. Όταν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έκαναν την ανατριχιαστική ανακάλυψη, ειδοποίησαν την αστυνομία. Βρήκε το ζευγάρι να κοιμάται σε ένα άλλο ξενοδοχείο.
Και οι δυο κρατούνται και ανακρίνονται.