Latest News

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Απίστευτες καταγγελίες με τις 215 προσλήψεις συμβασιούχων στην καθαριότητα του Δήμου Πειραιά

Απίστευτα πράγματα μαθαίνουμε πως έγιναν στον διαγωνισμό με τις 215 προσλήψεις με 8μηνες συμβάσεις στην καθαριότητα του...
Δήμου Πειραιά.

 Το επικό είναι ότι κάποιοι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό ειδοποιήθηκαν από το Δήμο Πειραιά ότι είναι επιτυχόντες και όταν πήγαν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους, τους είπαν ότι... έκαναν λάθος! 
Σύμφωνα με καταγγελίες, οι υπηρεσίες του Δήμου πήραν τηλέφωνα υποψήφιους για τα 8μηνα και τους ενημέρωσαν ότι είναι επιτυχόντες. Μάλιστα τους κάλεσαν να προσκομίσον τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να υπογράψουν τις συμβάσεις.
 Έτσι, την επόμενη μέρα που πήγαν στο γραφείο προσωπικού στον 6ο όροφο του δημαρχείο Πειραιά. 
Εκεί, έκπληκτοι πληροφορήθηκαν ότι τελικά δεν πέρασαν στο διαγωνισμό και δεν υπήρχαν στις λίστες!
Φυσικά οι άνθρωποι άρχισαν να διαμαρτυρόνται και τους απάντησαν ότι έγινε λάθος από τους υπαλλήλους που επεξεργάστηκαν τις αιτήσεις για το διαγωνισμό. Ήταν -λέει - από άλλη υπηρεσία κι έκαναν λάθος στον υπολογισμό των μορίων! 
Όπως μάθαμε, κάποιοι αντέδρασαν έντονα και πήγαν στον 7ο όροφο όπου έγινε χαμός έξω από το γραφείο του απερχόμενου δημάρχου.

@ Μήπως χρειάζεται να γίνει ένας επανέλεγχος των αιτήσεων του διαγωνσιμού γιατί δεν επιτρέπεται κανείς να παίζει με την αγωνία των ανθρώπων που έχουν ανάγκη το μεροκάματο κι ήθελαν να καθαρίζουν 8 μήνες την πόλη...;