Latest News

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Το κρυφό τελεσίγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης σε Μώραλη-Γαβρίηλ για τα δικαστήρια Πειραιά

Ένα απίστευτο τελεσίγραφο απήυθυνε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου στους νεοεκλεγέντες δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και αντιπεριφέρειάρχη Γιώργο Γαβρίηλ για το θέμα της μεταφοράς των δικαστηρίων...
του Πειραιά.

Όπως αποκαλύπεται τώρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης απέρριψε την πρόταση Μώραλη που ζήτησε προθεσμία έως τέλη Οκτωβρίου για να παρουσιάσει συγκροτημένη πρόταση για την χρηματοδότηση της ανακατασκευής του γιαπιού της Ραλλείου. Ο ίδιος υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχει πίεση χρόνου με τα μισθώματα να "τρέχουν" για το κτίριο του Κεράνη και το δικαστικό έτος να ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του "Reportaz Net" ο υπουργός Δικαιοσύνης απήυθυνε τελεσίγραφο (!) να συναντηθεί με τους νεοεκλεγέντες δήμαρχο και αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, ζητώντας να του παρουσιάσουν τις προτάσεις τους εντός 10 και το πολύ 15 ημερών για το θέμα της μετεγκατάστασης των δικαστηρίων Πειραιά.

@ Δηλαδή, ο Αθανασίου έστειλε τελεσίγραφο σε Μώραλη και Γαβρίηλ, ζητώντας σε χρόνο ρεκόρ μέσα στο καλοκαίρι και πριν ακόμα αναλάβουν τα καθήοντά τους σε Δήμο και Αντιπεριφέρεια Πειραιά, να του βρουν λύση για τα δικαστήρια της πόλης!!!