Latest News

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ιωσήφ Βουράκης απαντά στον Βασίλη Μιχαλολιάκο: Στην πολιτική έρχεται και η στιγμή της απόσυρσης


Ο δημοτικός σύμβουλος Ιωσήφ Βουράκης απαντά μέσω facebook στον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο για όσα δήλωσε σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί μετά τις εκλογές...
στην πόλη.

Στο κείμενο που ανάρτησε πριν από λίγο στην προσωπική του σελίδα, σημειώνει τα εξής:


"

Iosif Vourakis
πριν από 41 λεπτά
Διάβασα τις δηλώσεις του κυρίου Μιχαλολιακου ( του απερχόμενου δημάρχου ) στο Βήμα fm. Μεταξύ άλλων δήλωσε οτι " εγω δεν ξερω τι μπορει να ειμαι την επόμενη μερα αλλα ο Πειραιας θα ειναι καθαρός " και οτι " η πόλη ειναι βρόμικη εξαιτίας της υπονόμευσης των προσλήψεων που προσπαθησε να κανει προεκλογικά" αλλα και οτι " δεν ειμαι προς απόσυρση "
Ας τα πάρουμε απο το τέλος.
Όντως λίγες μερες πριν απο τις εκλογες ειχε προσπαθήσει να κανει κάποιες προσλήψεις για τη καθαριότητα. Τωρα θα πει κάποιος " προεκλογικό ρουσφετακι ". Σιγουρα ναι αλλα ειναι απο
Α σοβαρότερο το θεμα!! Ο νόμος λεει. Οτι για να κανει προσλήψεις πρεπει να εχεις γραπτή βεβαίωση απο την οικονομική υπηρεσία οτι υπαρχουν τα χρήματα για να πληρωθούν οι συμβασιούχοι! Όχι μονο δεν μας έδωσαν καποια βεβαίωση αλλα προσπάθησαν να μας " ξεγελάσουν" μοιράζοντας μας μια βεβαίωση που αναφερόταν σε προγενέστερες προσλήψεις!! Με λίγα λόγια αν γινόντουσαν τότε οι προσλήψεις οι εργαζόμενοι δεν θα πληρωνόντουσαν ποτε γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν χρήματα!!
Τωρα για το αν ο Πειραιας ηταν - ειναι - θα ειναι καθαρός . Ας κάνουμε μια βόλτα στην πόλη! Θα δουμε την απόλυτη εγκατάλειψη! Το πρόβλημα του Πειραια δεν ειναι μονο τα σκουπιδια που με τη ζέστη γινονται ακομα χειρότερα, ειναι οι χιλιάδες τουρίστες που έρχονται καθημερινά στο λιμάνι και απλα περνάνε απο τον Πειραια , ειναι οι διαλημενες παιδικές χαρές , ειναι τα πολυδιαφημισμένα ( σχεδόν τσάμπα ) παρτερια που πλέον ειναι γεμάτα ξέραμε να λουλουδια και χόρτα , ειναι οι παραλίες που ειναι σε μαύρο χαλι , ειναι τα σπασμένο κάγκελα στην Καστέλλα , τα σπασμένα πεζοδρόμια στο Φάληρο και αλλα και αλλα ....!!!!ο Πειραιας ηταν και ειναι μια αφημενη στην τύχη της πόλη και τωρα ( μετα τις εκλογες ) φαίνεται ξεκάθαρα!!
Οσο αφορά το πρωτο κομμάτι της δήλωσης του κυρίου Μιχαλολιακου, οταν αγαπας τοοοοοοσο πολυ τον Πειραια , οταν κομμα σου ειναι ο Πειραιας, οταν προεκλογικά συμβούλευεις και παρακαλείς τους αλλους υποψήφιους ( που θα χάσουν ) να ειναι παρόντες στα συμβούλια και την αντιπολίτευση, δε νομιζω οτι τίθεται θεμα για το τι μπορει να εισαι την επόμενη μερα!!! Πρεπει απλα να σεβαστείς όσους σε ψήφισαν τωρα αλλα και τόσα χρονια σε εξέλεξαν βουλευτή. Οφείλεις να σεβαστείς την " εντολή "τους και η εντολή τους ειναι ξεκάθαρη!!
Α και για να μην ξεχάσω , για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την Πολιτική έρχεται και η στιγμη της απόσυρσης...
 "— 

@ "Εσύ, εσύ και ο κωλοτούμπας (δεν έχετε θέση) στο πούλμαν..." !!!