Latest News

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Μαρία Αλεξάνδρου: Γυμνή στο Σύνταγμα για την Εθνική Ελλάδος, ρε γαμώτο (ΕΙΚΟΝΕΣ)


ΦΩΤΟ... εμψύχωσης: πόζαρε ΓΥΜΝΗ στο Σύνταγμα επειδή προκρίθηκε η Εθνική!Το είπε και το έκανε η Μαρία Αλεξάνδρου μετά την πρόκριση της Ελλάδας στους «16» του Μουντιάλ και γδύθηκε μπροστά στη Βουλή, όπως...
είχε υποσχεθεί!
«Αν κερδίσει η Εθνική, θα κάνω στριπτίζ στο Σύνταγμα», είχε πει προ ημερών στην  «Espresso»η 22χρονη πορνοστάρ και «μούσα» του Δημήτρη Σειρηνάκη.
alex1403764173.jpg

Λόγω των… επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η «ζουμερή» μελαχρινή δεν κατάφερε να βρεθεί στη Βραζιλία, οπότε σκέφτηκε να προτάξει στα στήθη της στο κέντρο της Αθήνας για να ανορθώσει το ηθικό των διεθνών μας, ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με την Κόστα Ρίκα, την Κυριακή. Φυσικά, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τα πόδια ανοικτά, αλλά και με την γαλανόλευκη ανά χείρας (για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!).
image2 (800x677).jpg

«Κάτι τέτοιες στιγμές πραγματικά αισθάνομαι υπερήφανη που γεννήθηκα Ελληνίδα! Τα παιδιά μας κέρδισαν, μας έκαναν υπερήφανους και δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα αυτά τα δραματικά λεπτά που κύλησαν μέχρι το 92’ και το πέναλτι που κέρδισε ο Γιώργος Σαμαράς» δήλωσε η Μαρία.
image1 (800x792).jpg
Μάλιστα, η 22χρονη πορνοστάρ έκανε και αφιέρωση στον «Σαμ»: «έτσι, και μόνο γι' αυτό που έκανε, εγώ του αφιερώνω μια από τις πόζες μου και ας λέει η Ελενίτσα η Φουρέιρα ό,τι θέλει! Συγγνώμη, Ελένη μου, αλλά δεν υπάρχει αυτός ο παίκτης, είναι καταπληκτικός!».
Αν κερδίσουμε την Κυριακή, της προτείνουμε να πάει να πανηγυρίσει έτσι στην… Ομόνοια! Να εμψυχωθούν και οι Έλληνες φίλαθλοι ντε – όχι μόνο οι παίκτες!
image3 (788x800).jpg