Latest News

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Βασίλης Μιχαλολιάκος: "Η πράξη του κ. Αρβανιτόπουλου προσβάλει την πολιτική..."

Φαίνεται ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί προσωπικά στον πρώην υπουργό Παιδείας...
Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. 
Καθώς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι όχι μόνο δεν τον υποστήριξε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αλλά βρέθηκε απέναντι στηρίζοντας ανοιχτά τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη. 
Αυτή τη φορά, η νέα προσωπική επίθεση του απερχόμενου δημάρχου έγινε μέσα από τη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφώνου "Κανάλι 1" του Πειραιά. Αφορμή ήταν η τοποθέτηση δήθεν ακροάτριας, η οποία ζήτησε να προβεί ο απερχόμενος δήμαρχος στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να μην κλείσει το 4ο Λύκειο.
 Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος πήρε την "πάσα" από την φερόμενη "ακροάτρια" κι είπε τα εξής:

«Η πράξη αυτή του κ. Αρβανιτόπουλου προσβάλλει την έννοια της πολιτικής, ασφαλώς και του Πειραιά, ασφαλώς και της παιδείας. Στις 26 Μαΐου, την επόμενη ημέρα των δημοτικών εκλογών, με την υπογραφή του το κλείσιμο των σχολείων, την ώρα που είχε δεσμευτεί απέναντι προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα κλείσει κανένα. Όχι μόνο θα κάνω τις ενέργειες που πρέπει. Τις έχω ήδη κάνει. Θέλω να ελπίζω ότι θα ανατραπεί αυτή η αήθης απόφαση του κ. Αρβανιτόπουλου...».  

@ Μάλλον θα περάσει καιρός για να το ξεπεράσει, αλλά ίσως δεν τα καταφέρει ποτέ...