Latest News

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Έτσι θα παραδώσει τον Πειραιά ο Μιχαλολιάκος;


Αν και ο Πειραιάς είναι γεμάτος από σκουπίδια δύο μήνες πριν παραδώσει τα κλειδιά του Δήμου στη νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη, ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δηλώνει πως δεν πρόκειται να μείνει με...





σταυρωμένα χέρια!

Μιλώντας στην εκπομπή τα παράπονα στο δήμαρχο στο "Κανάλι 1", ο ίδιος έδωσε ένα απίστευτο ρεσιτάλ καθαριότητας, λέγοντας είπε τα εξής:
«Θέλω ταυτόχρονα και να ζητήσω συγγνώμη και να ευχαριστήσω τις δημότισσες  και τους δημότες που επιδεικνύουν υπομονή και υποστηρίζουν την προσπάθεια του Δήμου να μην βρωμίσει η πόλη, τώρα που έχουμε δραματικές ελλείψεις προσωπικού και για μια εβδομάδα ακόμη. Να συγχαρώ τους εργαζόμενους, τους ελάχιστους που έχουν μείνει, που υπερβάλλουν εαυτό για να μην γίνει ο Πειραιάς χαβούζα. Θέλω να τους διαβεβαιώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι σε μια εβδομάδα από σήμερα ο Πειραιάς θα είναι απολύτως καθαρός, καθαρότερος παρά ποτέ, σφουγγαρισμένος, πλυμένος, σκουπισμένος και βαμμένος. Έτσι θα τον παραδώσουμε στην επόμενη δημοτική αρχή. Καθαρό Πειραιά, με χαμόγελο, με αισιοδοξία, με προοπτική, με δύναμη. Ένας Πειραιάς που έχει δύναμη...»
@Καλά έτσι θα παραδώσει τον Δήμο, σφουγγαρισμένο, πλυμένο, σκουπισμένο και βαμμένο κι αν χρειαστεί και σιδερωμένο;
Έ, αμα είναι νοικοκύρης ο άνθρωπος...