Latest News

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Βαγγέλης Μαρινάκης: "Δεν είναι ποινικό αδίκημα να μιλήσεις με τη Ρένα Δούρου..."

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης δεν απέφυγε να μιλήσει για την πολυσυζητημένη συνάντησή του με την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, σε ταβέρνα...
του Πειραιά. 


«Χαιρετηθήκαμε και μιλήσαμε για πέντε λεπτά. Δεν είναι και ποινικό αδίκημα να μιλήσεις με την υποψήφια περιφερειάρχη για πέντε λεπτά για τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη μας» είπε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, μιλώντας μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» για την συνάντηση με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττική.


Κατά τα λοιπά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική,  στο όραμά του για τον Πειραιά, στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ενώ αποκάλυψε ποιον θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο στην περίπτωση που δεν περάσει ο Γιάννης Μώραλης.
«Δεν επιτρέπεται μια πόλη όπως είναι ο Πειραιάς, που είναι το κέντρο της ναυτιλίας, που δέχεται εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, που έχει αυτές τις φυσικές ομορφιές, να μην μεγαλουργεί και να μένει πίσω», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
«Είναι κάτι που ενοχλεί ιδιαίτερα γι’ αυτό και βγήκα μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά , ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει άλλες πολιτικές φιλοδοξίες.
Ερωτηθείς τι θα πράξει στην περίπτωση που το δίδυμο στο δεύτερο γύρο των εκλογών είναι Μιχαλολιάκος-Δρίτσας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε: «Δεν θα το σκεφτόμουν δεύτερη φορά. Αν συγκρίνεις το επίπεδο των δεύτερων ανθρώπων, θα ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη τον κ. Δρίτσα...».