Latest News

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Απίστευτο σεξιστικό παραλήρημα Θ. Πάγκαλου: Θέλω να δω αφίσα με μπικίνι της Ρένας Δούρου!

Μιλάμε πως ο άνθρωπος έχει ξεφύγει τελείως. Κάθε φορά που ο Θόδωρος Πάγκαλος ανοίγει το στόμα του και δραπετεύουν...
απίστευτες ανοησίες.
Για μια ακόμη φορά ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος επιτέθηκε με απίστευτες εκφράσεις σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM κατηγόρησε την παράταξη της Ρένας Δούρου πως παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα». «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.
Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».
 Αποκάλεσε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο λέγοντας χαρακτηριστικά: «δε μπορεί τον άλλον που είναι ''νούμερο'', που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».
Μάλσιτα, χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες, ψηφίζει «το παράλογο και το εξωφρενικό».
Επίσης ο Πάγκαλος λέει και διάφορες άλλες σαχλαμάρες για το τι θα ψηφίσει ή όχι στις εκλογές, αλλά μάλλον δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλο εκτός ίσως από κάποιους ασχολούνται επιστημονικά με την κατάντια των πολιτικών στην Ελλάδα...
@ Μήπως κάποιος θα πρέπει να τον μαζέψει ή τουλάχιστον να του πει ότι καλύτερα να τρώει πατατάκια παρά να μιλάει...