Latest News

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

"Δεν μίλησα, γιατί με εκβίαζε με ροζ βίντεο..."


Την εκβίαζε με ροζ βίντεο ο Στεφανάκης και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μίλησε εξαρχής, δηλώνει η Μαριαλένα Μπλάχα, που παραδέχθηκε ότι...

είχε σχέση μαζί του η οποία διήρκεσε μόλις μια εβδομάδα και τελείωσε δυο μέρες πριν ο κατηγορούμενος τα φτιάξει με την Φαίη.


«Αν μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί και να τα διαγράψω όλα θα το έκανα γιατί ο κατηγορούμενος έκανε κακό και στην Φαίη και στην οικογένεια ολόκληρη»

Διηγήθηκε ακόμα ότι στην αρχή της σχέσης του κατηγορούμενου με την Φαίη, αυτή για να δείξει ότι δεν τον διεκδικεί, τους είχε φιλοξενήσει και στο σπίτι της, όταν και αποκάλυψε στην αδερφή της πως είχε κι εκείνη σχέση με τον κατηγορούμενο, κάτι που την έκανε έξαλλη. 

Υποστήριξε ακόμα ότι επανηλλειμένα είχε πει στην αδερφή της να χωρίσει από τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί είχε διακρίνει ότι είναι πολύ οξύθυμος χαρακτήρας. Μάλιστα είπε ότι είχαν τσακωθεί και μπροστά της.

Παραδέχθηκε πάντως ότι όσο καιρό η Φαίη τα είχε μαζί του εκείνη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κατηγορούμενο με μοναδικό στόχο όπως είπε, να τον πείσει να χωρίσει από την Φαίη.

Μάλιστα λέει για να δείξει ότι δεν είχε πρόβλημα με την σχέση αυτή είπε ότι όσες φορές ήταν έξω μαζί και διασκέδαζαν εκείνη τον είχε γυρίσει στο σπίτι του στον Γέρακα.

Η Μαριαλένα, υποστήριξε ότι της τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος στις 5 το πρωί και της ζήτησε να συναντηθούν στην Μεσογείων γιατί «κάτι σοβαρό συνέβαινε με την Φαίη».
Όμως, όπως υποστηρίζει, ο κατηγορούμενος είχε ήδη μεταφέρει την Φαίη στον Ερυθρό. 
Τον συνάντησε μαζί με άλλους τρεις φίλους του στην Μεσογείων και πήγαν όλοι μαζί στο νοσοκομείο.

Όταν έφτασαν, εκείνη την ώρα της έκαναν ακτινογραφίες και είδε την Φαίη την ώρα που την μετέφεραν στην εντατική.

Τότε όπως είπε, την έπιασε πανικός και ένας γιατρός τον οποίο ρώτησε της είπε ότι η κατάσταση της αδερφής της είναι κρίσιμη και σοβαρή.

«Είδα την Φαίη να είναι χτυπημένη στο πρόσωπο με πρησμένο το αριστερό μάτι. Φορούσε κολλάρο και είχε αίμα στα χείλη και στα χέρια».

Όταν πανικόβλητη άρχισε να ρωτάει τον κατηγορούμενο τι έχει συμβεί στην Φαίη αυτός απάντησε ότι μαλωσαν γιατί του είπαν ότι εκείνη είχε δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα. «Εγώ νευρίασα και έτσι μαλώσαμε».

Υποστήριξε μάλιστα ότι ο κατηγορούμενος της είπε: «Θα πεις στην αστυνομία, ότι βρήκαμε την Φαίη λιπόθυμη σε κοντινή απόσταση από το σπίτι και την μεταφέραμε στο νοσοκομείο». 

Για την στάση της τόσο στην κηδεία της αδερφής της που πήγε συνοδεία αστυνομικών, είπε ότι το έκανε αυτό γιατί φοβόταν ότι κάποιοι θα την λιντσάρουν. Για τις κατηγορίες του πατέρα ότι δεν πήγε στα 40 της αδελφής της αλλά σε καλλιστεία σκύλων, είπε ότι το έκανε αυτό γιατί είχε ανάγκη τα 100 ευρώ γιατί ο πατέρας της της ζητούσε ενοίκιο για το σπίτι που της είχε παραχωρήσει, ενώ για το ετήσιο μνημόσυνο της αδερφής της είπε ότι δεν γνώριζε ότι θα γινόταν στις 6 Απριλίου.

Σημειώνεται το αίτημα του δικηγόρου της αδερφής της Φαίης Θανάση Πλεύρη για ακυρότητα της διαδικασίας απορρίφθηκε και ο ίδιος παραιτήθηκε από την πολιτική αγωγή.

Η κατάθεση της αδερφής της Φαίης διεκόπη και η διαδικασία θα συνεχιστεί με άλλο μάρτυρα.
«Η Μαριαλένα μου ζήτησε να μην την «κάψω» στην Αστυνομία…»
Στο δικαστήριο κατέθεσε και ένας φίλος του κατηγορημένου, ο Αθανάσιος Κάκαρης.
Όπως είπε ο κ. Κάκαρης, η Μαριαλένα Μπλάχα έδειχνε ατάραχη, έπειτα από το αιματηρό περιστατικό.

«Στο νοσοκομείο η Μαριαλένα ήρθε και μου είπε ότι βρήκε τη Φαίη στο δρόμο λιπόθυμη. Ήταν ήρεμη, δεν ήταν καθόλου ταραγμένη, δεν είχε πανικό», είπε και πρόσθεσε: «Ταραγμένη την είδα μόνο την επόμενη ήμερα το απόγευμα, όταν τη συνάντησα ξανά πριν πάω στην Αστυνομία».

«Μου είπε να καταθέσω ακριβώς ότι μου είχε πει για να μην τη “κάψω”», είπε ο μάρτυρας.

Όσον αφορά στον Στεφανάκη, ανέφερε ότι εκείνο το βράδυ ήταν ταραγμένος και τον άκουσε να λέει: «τι μ… έκανα». «Η Μαριαλένα ήταν ατάραχη», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο Αθανάσιος Κάκαρης μετέφερε μαζί με τον Στεφανάκη και έναν άλλο άντρα τη Φαίη λιπόθυμη στο νοσοκομείο και όπως είχε καταθέσει, η άτυχη κοπέλα έφερε μώλωπες στο πρόσωπο.