Latest News

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αυτή είναι η Ελληνίδα με τα 1.20 ύψος πόδια (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Λένε πως είναι το μέλλον στο χώρο του μόντελινγκ. Διακρίθηκε σε εγχώρια καλλιστεία, συνεργάστηκε με όλους σχεδόν τους έλληνες σχεδιαστές μόδας και  άνοιξε τα φτερά της για τις πασαρέλες...
του εξωτερικού. 


Γαργαροπούλου. Χριστιάννα Γαργαροπούλου. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην περιοχή του Μοσχάτου. Πριν ανέβει στις πασαρέλες φρόντισε να σπουδάσει επαγγελματικό μακιγιάζ.
Η Σταρ Πελοπόννησος 2008 έχει ύψος 1,81 και όταν ανεβαίνει στο catwalk μεταμορφώνεται με τα πόδια 1.20 ύψους που διαθέτει. Το ίδιο ισχύει και στις φωτογραφήσεις που κάνει, σε κάθε μία από τις οποίες το γνωστό μοντέλο παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Σχεδιαστές, φωτογράφοι, στιλίστες και make up artists τη λατρεύουν και χαίρονται να δουλεύουν μαζί της. Από τη συμμετοχή της στο βρετανικό fashion week και μετά, η Χριστιάννα έχει βάλει στόχο την καριέρα στο εξωτερικό. Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά, ενώ δεν λείπουν εκείνοι που «προφητεύουν» ότι το κορίτσι από το Μοσχάτο θα βαδίσει στα επαγγελματικά χνάρια της Βίκυς Καγιά.