Latest News

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Όργια με τις ανήλικες σε βίλα-sex shop


Συγκλονίζουν κάθε μέρα οι νέες λεπτομέρειες της υπόθεσης των οργίων με πρωταγωνιστή τον επιχειρηματία και ανήλικα κορίτσια...
στη Κύπρο.


Βασικός κρίκος της υπόθεσης είναι ο 35χρονος Νίκος Νικολάου, ο οποίος φέρεται ως ο άνθρωπος που προμήθευε κοκαΐνη στα δύο κορίτσια και τα ανάγκαζε να εκπορνεύονται για να εξασφαλίζουν τη δόση τους
 Οι έρευνες φέρνουν καθημερινώς στο φως νέα στοιχεία τα οποία εξοργίζουν τη κοινή γνώμη αφού ο επιχειρηματίας 'Ακης Λευκαρίτης που έχει «προφυλακιστεί» αντί να βρίσκεται στα κρατητήρια βρίσκεται σε σουίτα του Νοσοκομείου με τους γιατρούς να μη δίνουν εξηγήσεις για τους λόγους που επιβάλλουν τη νοσηλεία του.
Σοκ προκαλούν και οι νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 59χρονου Κύπρου επιχειρηματία Ακη Λευκαρίτη καθώς όπως προκύπτει από τα ευρήματα των ερευνών το σπίτι του μοιάζει με sex shop, αφού εκεί έχουν βρεθεί πολλά ερωτικά βοηθήματα αλλά και βιντεοταινίες στις οποίες έχουν καταγραφεί οι ερωτικές του περιπτύξεις με γυναίκες, χωρίς να διευκρινίζεται προς το παρόν αν πρόκειται για ανήλικες ή όχι.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι και τα δύο κορίτσια που συμμετείχαν στα όργια και έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής, η 15χρονη και η 14χρονη έκαναν χρήση σκληρών ναρκωτικών από πολύ μικρές. Τα κορίτσια φαίνεται ότι προμηθεύονταν κοκαΐνη από τον 35χρονο Νίκο Νικολάου ο οποίος φέρεται να τις ανάγκαζε να εκπορνεύονται για να εξασφαλίζουν τη δόση τους. Μάλιστα, η κυπριακή αστυνομία εξετάζει αν εκτός από τον επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη, τα δύο κορίτσια είχαν και άλλους «πελάτες».

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες η 15χρονη που κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, το έκανε έπειτα από επεισόδιο που είχε με τον 35χρονο  ο οποίος τη μετέφερε μαζί με την 14χρονη από το σπίτι του επιχειρηματία προς τη Λευκωσία. Ο Νικολάου φέρεται να χτύπησε τη 15χρονη και να τις πήρε τα 150 ευρώ που της είχε δώσει ο Άκης Λευκαρίτης ως αμοιβή για τις υπηρεσίες της.