Latest News

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

"Καρφί" Μώραλη σε Μιχαλολιάκο: " Ο απερχόμενος δήμαρχος έχει μόνο κομματικά ένσημα..."


«Ο κύριος Μιχαλολιάκος έχει μόνο κομματικά ένσημα να επιδείξει. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα 25 χρόνια, στις επιχειρήσεις, στην αγορά και...
στον ανταγωνισμό». 
Τάδε έφη  ο Γιάννης Μώραλης μιλώντας για τον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά.
Ο τελευταίος είναι γνωστό δεν έχει κολλήσει κανένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα αν και βρίσκεται σε ηλικία που άλλοι πολίτες είτε έχουν βγει είτε ετοιμάζονται να βγουν στη σύνταξη.(ΕΔΩ) 


Επίσης, ο επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής" υπογραμμίζει  μεταξύ άλλων με νόημα ότι αν ήταν στη θέση του κ. Μιχαλολιάκου και κάποιοι δικοί του αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, τους οποίους εκείνος είχε εκθέσει στον Δήμο του Πειραιά για να ψηφιστούν και έφευγαν για να πάνε σε ένα άλλο, νέο ψηφοδέλτιο, θα προβληματιζόταν για το τι έχει κάνει λάθος.

Ο Γ. Μώραλης ξεκαθαρίζει πάντως ότι προσωπική του επιδίωξη είναι «σε αυτήν την προεκλογική μάχη είναι να μην αναλωθούμε σε προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ εμού, του κυρίου Μιχαλολιάκου ή του κυρίου Δρίτσα. Θεωρώ ότι αυτή η πρακτική έχει κουράσει τους πολίτες όλα αυτά τα χρόνια και δεν νομίζω ότι είναι αυτό που θέλουν. Θέλουν να συζητήσουμε για τα προβλήματα της πόλης και τα προγράμματά μας και να μην μπούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Προφανώς όμως οφείλω και εγώ να απαντήσω σε ορισμένα από αυτά».