Latest News

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Πάσχα αγάπης για 1.000 οικογένειες στον Πειραιά

Πάνω από 1000 οικονομικά αδύναμες οικογένειες παρέλαβαν από τα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π., διατακτικές, με τις οποίες θα προμηθευτούν δωρεάν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, εν όψει των εορτών...

του Πάσχα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Βασίλης Μιχαλολιάκος επισκέφθηκε τα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και συνεχάρη την Πρόεδρο κυρία Πασχαλίνα Καλαγιά - Καραμαλάκου  για το έργο που επιτελεί στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης.
«Θεώρησα- δήλωσε- καθήκον μου αυτές τις άγιες ημέρες να έρθω εδώ στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π. να συγχαρώ την Πρόεδρο την κυρία Καλαγιά- Καραμαλάκου, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους, τις εθελόντριες και τους εθελοντές, τους χορηγούς που όλοι μαζί επιτυγχάνουμε να μην υπάρχει κανείς συνάνθρωπός μας, χωρίς την αγάπη μας. Και αγάπη σημαίνει σεβασμός στην αξιοπρέπεια. Σημαίνει επαρκής και αξιοπρεπής  σίτιση, ικανοποιητική ποιοτική στέγαση, γιατρός, φάρμακα και εμβόλια για όλους. Αυτό σημαίνει κοινωνική πολιτική στον Πειραιά».
Η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Πασχαλίνα  Καλαγιά –Καραμαλάκου, δήλωσε :
«Στεκόμαστε στο πλευρό των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά τους. Σήμερα προσφέραμε σε περισσότερες από 1000 οικογένειες διατακτικές για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι. Εξυπηρετούμε πάνω από 3.000 οικογένειες στην πόλη μας.
Για μας είναι θέμα αρχής. Κανένας συνάνθρωπός μας χωρίς φαγητό, κρεβάτι να κοιμηθεί, γιατρό και φάρμακα.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους χορηγούς μας, που γίνονται αρωγοί στην προσπάθειά μας.  Επίσης, ευχαριστώ πολύ τις εργαζόμενες, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές μας.
Εύχομαι καλή Ανάσταση, με αγάπη, αλληλεγγύη, υγεία και αισιοδοξία σε όλους τους συνανθρώπους μας».