Latest News

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ποιος είναι ο "Kill Bill" στο λιμάνι του Πειραιά


Αν έχετε την περιέργεια να μάθετε ποιον αποκαλούν "Kill Bill" κάτω στο λιμάνι του Πειραιά, τότε μπορείτε να μάθετε, αρκεί να  ρίξετε...


μια ματιά!
Και να δείτε τι γράφει ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωσήφ Βουράκης, ο οποίος σημειώνει τα εξής:

"Έγκλημα Τώρα! Τιμωρία Ποτέ;

Με αίμα έχουν βαφτεί στην κυριολεξία οι δρόμοι του Πειραιά μετά τη διαδικασία των βιαστικών και άνευ σχεδίου μονοδρομήσεων για την οποία καυχιέται με περίσσια αλαζονεία ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά!
Δε θα μιλήσουμε ούτε για το κυκλοφοριακό χάος, ούτε για το ότι ακόμα και οι Πειραιώτες θέλουν GPS για να πάνε σπίτι τους, ούτε για τη σταδιακή νέκρωση των καταστημάτων… Όλα αυτά είναι μέρος του success story του μεγάλου έργου ανάπτυξης του Kill Bill!!! Γιατί μόνο ως Kill Bill θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο άνθρωπος που διαλύει τον Πειραιά και λέγεται Βασίλης!
Όλα τα παραπάνω όμως μπαίνουν στην άκρη μπροστά στην ανθρώπινη ζωή. Μέχρι και σήμερα είχαμε καθημερινά δεκάδες τροχαία ατυχήματα. Από σήμερα έχουμε και το πρώτο δυστύχημα, με θύμα έναν οδηγό μοτοσικλέτας στην οδό Μεραρχίας και όλα αυτά εξαιτίας των βιαστικών μονοδρομήσεων.
Και σα να μην έφτανε αυτό, τώρα περιμένουμε και την ολοκλήρωση του success story με το δεύτερο μέρος των μονοδρομήσεων.
Δηλαδή τι ακόμα πρέπει να περιμένουμε στην πόλη μας; Τι ακόμα πρέπει να γίνει για να θεμελιωθεί η ανικανότητα του Kill Bill;
Κάποιοι εγκληματούν καθημερινά κατά του Πειραιά.
Πότε θα τιμωρηθούν;"

@ Ε, όχι και "
Kill Bill" ο κυρ Βασίλης, μην τρελαθούμε τελείως και πολύ περισσότερο φρικάρει ο Ταραντίνο...