Latest News

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Τετ α τετ Σαμαρά-Αρβανιτόπουλου

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα έχει τη Δευτέρα ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος στην οποία θα αποφασίσουν για το μέλλον των...
212 εκπαιδευτικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, όμως η επαναπρόσληψή τους έχει «κολλήσει» στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των καθηγητών έλαβαν τη σχετική διαβεβαίωση σε συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας για το θέμα των 212 εκπαιδευτικών, οι οποίοι έμειναν την Πέμπτη έως τις 2 τα ξημερώματα στο αμφιθέατρο του υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι, απαιτώντας την επαναπρόσληψή τους.

Να υπενθυμίσουμε πως οι εκπαιδευτικοί ζητούν να προκηρυχθούν οι θέσεις στα ΙΕΚ- ΣΕΚ που είχαν προβλεφθεί για την κατηγορία τους, ώστε να εργαστούν ξανά στην εκπαίδευση, καθώς έχουν «κολλήσει» στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 

Ο εκπαιδευτικοί την Πέμπτη έμειναν επί ώρες στο υπουργείο Παιδείας μετά από άλλη συνάντηση που είχαν με τον κ. Αρβανιτόπουλο, ενώ στο χώρο έφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 
Τελικά αποχώρησαν στις 2 τα ξημερώματα καθώς ορίστηκε η σημερινή συνάντηση.