Latest News

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Τι παιχνίδι παίζεται με το ΚΕΚ του Κερατσινίου; - Ποιος ο ρόλος του Δημήτρη Μελισσανίδη

Ερωτηματικά προκαλεί μια πολύ περίεργη υπόθεση που φαίνεται πως παίζεται τρεις μήνες πριν τις εκλογές με επίκεντρο το ΚΕΚ στο Δήμο...
Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Όπως αποκαλύπτει ο υποψήφιος δήμαρχος Ζαχαρίας Ζούπης, ο οποίος σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση του τα εξής:
"Μας προκαλεί σοβαρούς προβληματισμούς και ανησυχία για το τι ακριβώς κάνει η Δημοτική Αρχή του Λουκά Τζανή, ακόμα και τώρα που όλα δείχνουν ότι σε λίγους μήνες παραδίδει. 
Μία από τις αφορμές δόθηκε σήμερα στην συνεδρίαση του Δ.Σ του Κ.Ε.Κ, όπου από την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» συμμετείχε η κ. Μαρία Αργυροπούλου. 
Σ΄αυτή, απρόοπτα και χωρίς καμμία προηγούμενη ενημέρωση κατατέθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Κ.Ε.Κ κ. Γιώργο Χάσκα η πρόταση να παραχωρηθεί εστεγασμένος χώρος 4.ΟΟΟ τ.μ του Δήμου για την δημιουργία «Μουσείου παλιών λεωφορείων» σε ιδιώτη! 
Στην ερώτηση ποιον χώρο προτείνουν αφού ο Δήμος δεν διαθέτει χώρο τέτοιων προδιαγραφών, υπήρξε ενημέρωση ότι τέτοιο χώρο διαθέτει ο κ. Μελισσανίδης, ο οποίος προτίθεται να τον παραχωρήσει στον Δήμο, για να τον παραχωρήσει με την σειρά του στον ιδιώτη !!!"
 - Τι ακριβώς συμβαίνει ; 
- Από πότε το Κ.Ε.Κ έχει αναλάβει τον ρόλο του μεσολαβητή, ώστε χώροι που παραχωρούνται στον Δήμο, να δίνονται στην συνέχεια σε ιδιώτη και μάλιστα με υποχρέωση του Δήμου να πληρώνει το ρεύμα; 
 - Γιατί το θέμα μπήκε ως κατεπείγον και θα περνούσε αν δεν υπήρχε και η παρέμβαση της εκπροσώπου μας; 
- Δεν οφείλουν κάποιοι να είναι πιο προσεκτικοί, λίγους μήνες πριν εγκαταλείψουν την Δημοτική Αρχή;" 
Καταλήγοντας ο επικεφαλής της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» συστήνει "στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του να είναι πιο προσεκτικοί. Επισημαίνει ότι δεν θα δεχτεί κινήσεις, πρωτοβουλίες και αποφάσεις που δεν γίνονται προς όφελος του ΔΗΜΟΥ και που δεσμεύουν την επόμενη Δημοτική Αρχή. Τονίζει ότι θα καταγγείλει με κάθε τρόπο τέτοιες κινήσεις και δεν θα τις αποδεχτεί ως αυριανή Δημοτική Αρχή".


@ Τι παίζεται προεκλογικά στο ΚΕΚ Κερατσινίου;