Latest News

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Θ. Δρίτσας: "Ο Μιχαλολιάκος είναι κομματάρχης"!

Τα βέλη του στον απερχόμενο Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο έριξε ο Θοδωρής Δρίτσας σε συνέντευξη στην εκπομπή του Σκαι "Πρώτη Γραμμή". Ο...
υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σκληρή κριτική στον Βασίλη Μιχαλολιάκο, λέγοντας πως εδώ και τρία χρόνια λειτουργεί σαν κομματάρχης στον Πειραιά, επισημαίνοντας πως αφιερώνει τη μισή εκπομπή του στο "Κανάλι 1" για να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του περί κομματικής ανεξαρτησίας είπε χαρακτηριστικά πως "αν το κόμμα του Μιχαλολιάκου είναι ο Πειραιάς τότε αρχηγός αυτού του κόμματος είναι ο Σαμαράς".
Μάλιστα αποκάλυψε πως πριν ένα χρόνο είχε καλέσει ο Δήμαρχος τους βουλευτές του Πειραιά στο γραφείο του για να τους ενημερώσει για το πρόγραμμά του, εισπράττοντας την απάντηση από τον Θοδωρή Δρίτσα ότι τα 3/4 του προγράμματος είναι copy paste του προγράμματος του Λιμανιού της Αγωνίας που είχε παρουσιαστεί το 2006!
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά υπογράμμισε πως οι εξαγγελίες Μιχαλολιάκου είναι κενές περιεχομένου και γίνονται για προεκλογικούς λόγους.
Τέλος σε ερώτηση αν σκοπεύει να παραιτηθεί από βουλευτής δήλωσε πως θα γίνει στην ώρα του καθώς οι υποχρεώσεις που έχει "χρεωθεί" από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιτρέπουν αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο.