Latest News

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αυτός ήταν ένας καυγάς ολίγον... δωρεάν!


Φωτιές άναψε η ανάπλαση μιας νησίδας στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ζαννή στο Δημοτικό Συμβούλιο...

του Πειραιά. 
Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο Ιωσήφ Βουράκης παρουσίασε τα στοιχεία που του δόθηκαν  από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πρασίνου Γρηγόρη Καψοκόλη για τον προϋπολογισμό του έργου. 
Όπως ανέφερε ενώ ο αντιδήμαρχος Πρασίνου είχε δηλώσει σε προηγούμενο συμβούλιο πως η ανάπλαση δεν κόστισε τίποτα στον Δήμο, στον   απολογισμό καταγράφεται ότι το συνολικό κόστος άγγιξε τις 25.600 ευρώ.
 Τότε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος παρενέβη σε έξαλλη κατάσταση και διέψευσε ότι είχε μιλήσει για μηδενικό κόστος. Υποστηρίζοντας πως εννοούσε ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου δούλεψαν για το έργο, ενώ τα χρήματα αφορούσαν σε παλαιότερους διαγωνισμούς.
Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να επικαλεστεί και τη μαρτυρία της δημοτικής συμβούλου από το "Λιμάνι της Αγωνίας" Μαρίας Σταθάκη. Εκείνη, όμως, δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, λέγοντας πως είχε την εντύπωση ότι το έργο είχε γίνει χωρίς κανένα κόστος. 
Στον καυγά μπήκε και ο έτερος συναρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ρέππας, ο οποίος αναρωτήθηκε "μα είναι δυνατόν να λέμε ότι το έργο δεν κόστισε τίποτα...".
@Όταν λέμε δωρεάν θα πρέπει να το εννοούμε, γιατί δεν μπορεί να υπάρχει και...ολίγον δωρεάν!