Latest News

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Χάλασαν τις χλιδάτες διακοπές του "Μισέλ" !

Το αεροσκάφος της επιστροφής, λένε οι πληροφορίες, προσγειώθηκε χθες λίγο μετά τις 11 το πρωί στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". 
Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη στην...

εξωτική Μαλαισία -εννέα μέρες απουσίας που συζητήθηκαν πολύ, εξαιτίας φυσικά και των όσων είχαν προηγηθεί- είχαν λάβει τέλος.
Σύμφωνα με το ethnos.gr, η πτήση 201 της Qatar Airways μετέφερε χθες τον Μιχάλη Λιάπη στην Αθήνα μέσω Ντόχα, εσπευσμένα, αφού, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το ταξίδι του στην Κουάλα Λουμπούρ θα διαρκούσε μέχρι τις 2 Ιανουαρίου.
Πάντως, ούτε τα τηλεοπτικά συνεργεία, ούτε φωτογράφοι κατέγραψαν την άφιξή του προκαλώντας ένα θρίλερ για την επιστροφή του, αφού δεν επιβεβαιώθηκε, παρότι επιβάτες ισχυρίζονται ότι τον είδαν.
Κατά μία εκδοχή, μετά τη σύλληψή του στις 17 Δεκεμβρίου, επειδή οδηγούσε ανασφάλιστο όχημα με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και ενώ στην Ελλάδα είχε προκληθεί σάλος για τις πολυτελείς διακοπές του στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας (σε σημείο που η Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει στη διαγραφή του από τα μητρώα του κόμματος), ο πρώην υπουργός αποφάσισε να επιστρέψει στα... πάτρια εδάφη και να παραστεί αυτοπροσώπως στην εκδίκαση της υπόθεσής του, η οποία έχει αναβληθεί για τις 30 Δεκεμβρίου. Μένει να δούμε, βέβαια, αν όντως θα εμφανιστεί...
Χλιδή στη Μαλαισία
Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Λιάπης ήταν απών από το αυτόφωρο δικαστήριο που προηγήθηκε, επικαλούμενος προβλήματα υγείας, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε για τον εξωτικό προορισμό. 

Η επιλογή του πρώην υπουργού να περάσει τις γιορτές με τη συνοδό του στο πολυτελές Sheraton Imperial της μαλαισιανής πρωτεύουσας, εν μέσω οικονομικής κρίσης (η οποία, κατά δήλωσή του, έχει επηρεάσει και τον ίδιο...), προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τόσο στον πολιτικό κόσμο όσο και ευρύτερα στην ελληνική κοινή γνώμη, ενώ ο «Μισέλ» είχε την τιμητική του και σε ξένες εφημερίδες.
Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι το οικονομικότερο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου προσφέρεται στην τιμή των 200 ευρώ ανά διανυκτέρευση, ενώ η ακριβότερη σουίτα του ξενοδοχείου κοστίζει 2.300 ευρώ ημερησίως...