Latest News

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Οι δήθεν γαύροι και η οργή των οπαδών του Θρύλου

Το πόσο Ολυμπιακοί είναι προσπάθησαν να πείσουν ορισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Βασίλη Μιχαλολιάκου μετά την...
τοποθέτηση του Γιώργου Αμανατίδη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Κάποιοι δήλωσαν πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήρθε απ΄ την Καλαμαριά (!) και πως δεν του επιτρέπουν να δηλώνει περισσότερο Ολυμπιακός από αυτούς. 
Κάποιος άλλος Δημοτικός Σύμβουλος έβγαλε την κάρτα του Ολυμπιακού και την έδειχνε δεξιά και αριστερά, διατυπώνοντας μια άποψη που δεν ενδιέφερε κανένα. 
Εκείνο που έχει σημασία να τονιστεί είναι ότι οι δηλώσεις περί Ολυμπιακών φρονημάτων έγιναν μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αμανατίδη από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Θα πρέπει ωστόσο να συνειδητοποιήσουν οι συγκεκριμένοι «γαύροι» ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ρίξει «μαύρο» στον Βασίλη Μιχαλολιάκο και κατ επέκταση στους ίδιους, καθώς όπως δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και Δημοτικός Σύμβουλος οι Oλυμπιακοί είναι εξοργισμένοι (και) από τα δημόσια ευχαριστώ σε συγκεκριμένο επιχειρηματία. 
Είναι τέλος αυτονόητο πως οι δηλώσεις του Γιώργου Αμανατίδη για τον Ολυμπιακό -ενός επιτυχημένου και με αναγνωρισμένη πορεία  αθλητή- έχουν περισσότερη βαρύτητα από κάποιους Δημοτικούς Συμβούλους που δεν τους ξέρει ούτε ο μπακάλης της γειτονιάς τους και ούτε ασφαλώς πρόκειται να τους μάθει.