Latest News

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Κοίτα ποια προσέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υγείας (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος για την Ιωάννα Δεμεντή -νεαρή δημοσιογράφο, μοντέλο και πανελίστρια- και είχε τη μορφή του κ. Α. Γεωργιάδη.
Το «δώρο» ήταν μια μοναδική ευκαιρία καριέρας, να θητεύσει εθελοντικά στο Γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας.


Ο άσσος στην επικοινωνία υπουργός θα σκέφτηκε ότι ο φόρτος εργασίας στο συγκεκριμένο τμήμα, με τη μεταρρύθμιση της Υγείας σε εξέλιξη, τους γιατρούς σε απεργιακές κινητοποιήσεις και ενόψει της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε, θα είναι μεγάλος, οπότε κρίθηκε αναγκαία η ενίσχυσή του με κάποιο έμπειρο στέλεχος.

Το βιογραφικό της κ. Δεμεντή, όμως, στερείται τυπικών προσόντων για μια τέτοια θέση και καμία σχέση δεν έχει με τον τομέα της Υγείας.

Αντίθετα, είναι πλούσιο σε άλλες δραστηριότητες, με την ευρύτερη έννοια της επικοινωνίας: έχει ανακηρυχθεί «Miss Βόρεια Ελλάδα 2008», «Miss Talent Europe 2009», έχει παρουσιάσει τους διαγωνισμούς ομορφιάς «Miss Bikini 2009», «Star Heaven 2010», «Miss Ionian Beauty», «Miss Saronikos»,«Miss Europe Face», ενώ έχει πάρει μέρος και σε πάνελ χαμηλής ποιότητας εκπομπών του Φίλιππου Καμπούρη, δίπλα σε προσωπικότητες όπως ο «Εθνικός μας Σταρ» και ο «Μίστερ Μπούτια».
Βεβαίως διαθέτει και πτυχίο από το ΤΕΙ Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης, έχει φοιτήσει σε σχολή δημοσιογραφίας, επέλεξε ωστόσο να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη σχολή αερόμπικ «AF Studies».


Πώς αυτά τα προσόντα έπεισαν τον κ. Γεωργιάδη για την καταλληλότητα της νεαρής καλλονής να αναλάβει «πόστο» στο υπουργείο, αποτελεί ερώτημα.
Φαίνεται πως οι μεταπτυχιακοί τίτλοι και η επιστημονική ειδίκευση –που διαθέτουν τόσοι νέοι επιστήμονες οι οποίοι πασχίζουν έστω για μια θέση πρακτικής εν μέσω δραματικής ανεργίας- είναι δευτερεύοντα.
Ο κ. Γεωργιάδης, με τη δική του μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία, προφανώς μπορεί να αξιολογεί διαφορετικά.