Latest News

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Αγνοείται ο διαχειριστικός έλεγχος στον Πειραιά

Οκτώ μήνες πέρασαν από τη στιγμή που ξεκίνησε ο διαχειριστικός έλεγχος στον Δήμο Πειραιά και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, αλλά ακόμα δεν υπάρχει... 
κάποιο αποτέλεσμα.
Ήταν 26 Μαρτίου 2013, όταν ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος ανακοίνωνε τον έλεγχο από το 2002 έως το 2010, τονίζοντας πως έχει ζητήσει να ελεγχθεί και η πρώην νομαρχία Πειραιά, αλλά και η δική του θητεία για λόγους διαφάνειας (ΕΔΩ).
Σύμφωνα με την αρχική εξαγγελία της Δημοτικής αρχής,  ο διαχειριστικός έλεγχος θα διαρκούσε τρεις μήνες, αλλά στη συνέχεια δόθηκε άτυπα μια παράταση λόγω όγκου εργασιών της έρευνας.
Ωστόσο έχουν περάσει ήδη 8 μήνες, αλλά ακόμα αγνοείται η τύχη του διαχειριστικού ελέγχου με την δημοτική αρχή να μην ενημερώνει σε ποιο στάδιο βρίσκεται ή αν έχει ολοκληρωθεί και κυρίως ποια τα αποτελέσματα του.
Το θέμα επανέφερε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς-Όλοι Μαζί» Αντώνης Καλογερόγιαννης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ενώ ο δήμαρχος εξήγγειλε τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου με τυμπανοκρουσίες, μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ως προς τα αποτελέσματα του! 
Μάλιστα, ο ίδιος  ζήτησε να επισπευστεί ο έλεγχος και να ανακοινωθεί το πόρισμα σ'  όλους.

@ Εννοείται ότι αυτό είναι αυτονόητο ειδικά που διανύουμε μια προεκλογική χρονιά στο Δήμο Πειραιά...