Latest News

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Ναταλίας Βουτσινά - Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ένα καλώδιο (ΒΙΝΤΕΟ- ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για τη στυγνή δολοφονία της 43χρονης Ναταλίας Bουτσινά, ο οποίος την έσφαξε σαν αρνί μέσα στο σπίτι της και μετά παραδόθηκε... 


στην αστυνομία.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο δράστης λίγο πριν παραδοθεί στην Ασφάλεια επεχείρησε να αυτοκτονήσει με ένα κομμάτι καλώδιο.
Ο 33χρονος, Αλβανικής υπηκοότητας, οδηγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών, ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ο δράστης, σύμφωνα με το patrastimes, ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής με θύμα την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου και καφετέριας στην περιοχή από έναν 33χρονο. Το άτυχο θύμα ήταν σύντροφος του δημοσιογράφου και εκδότη της τοπικής εφημερίδας Ημερήσιος Κήρυκας, Ανδρέα Βρη.
Σύμφωνα με το thebest ένα ορμητικό κύμα συμπαράστασης εκδηλώνεται από όλη την πόλη στην οικογένειά της αλλά και στον σύντροφό της δημοσιογράφο Ανδρέα Βρη ο οποίος πριν απο 8 χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο την αδελφή του, επίσης δημοσιογράφο Ελευθερία Βρη. 

Τραγική φιγούρα η μητέρα της Ναταλίας, Ξανθούλα, η οποία κατέρρευσε στο άκουσμα της τραγικής ειδησης, αλλά και η μόλις 10 ετών κόρη του ζευγαριού που έμαθε το τραγικό νέο από τον πατέρα της μόλις τελείωσε το μάθημα στο σχολείο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης μετέβη στο σπίτι της 43χρονης, στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας και έπειτα από φιλονικία, την μαχαίρωσε τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη και τον λαιμό. Ο 33χρονος, φεύγοντας από το σπίτι, πήγε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης απασχολείτο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σε διάφορες εργασίες του σπιτιού και της επιχείρησης της οικογένειας.