Latest News

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κοίτα τώρα ποιος ανέλαβε Γραφείο Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά...



Μοιάζει απίστευτο ποιος ανέλαβε άτυπα (;) να εκτελεί χρέη Γραφείου Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Κι όμως θα τρίβετε τα μάτια σας, όταν διαβάσετε μια ανακοίνωση που δεν είναι ούτε από το Δήμο Πειραιά, τον ΟΠΑΝ ή το...
Δημοτικό Θέατρο.

Η ανακοίνωση σημειώνει τα εξής: 

"Σας ενημερώνουμε ότι οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις των επίσημων εγκαινίων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα επαναληφθούν για το πλατύ κοινό από την Πέμπτη, 24/10 μέχρι την Κυριακή, 27/10, ώρα 9 μ.μ., με είσοδο 10 ευρώ. 
Η είσοδος θα είναι δωρεάν για τους άνω των 65, τα ΑΜΕΑ, τους πολύτεκνους, τους άνεργους, τους φοιτητές, τα παιδιά και τους νέους κάτω των 18. 
 Τα εισιτήρια θα πωλούνται στο ταμείο του θεάτρου, το οποίο στεγάζεται στην πλευρά της Βασ. Γεωργίου, καθημερινά από 9 π.μ.-1.30 μ.μ. και από 7 μ.μ.-9 μ.μ.
 Το Λιμάνι της Αγωνίας, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στην υπόθεση της επαναλειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου, σας καλεί σε ένα ομαδικό παρόν, την Παρασκευή, 25/10, στις 8.30 μ.μ., στο κεντρικό χολ του θεάτρου. Όσοι επιθυμούν να έρθουν, θα πρέπει να φροντίσουν ατομικά για την εξασφάλιση του εισιτηρίου. Σας περιμένουμε όλους!"

Αυτή η ανακοίνωση είναι από τον συνδυασμό "Το Λιμάνι της Αγωνίας" που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ και υποτίθεται πως ανήκει στην αντιπολίτευση! 

 @Μήπως, σύντροφοι, εκτός από την καλλιτεχνική διεύθυνση αναλάβατε και το Γραφείο Τύπου του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και δεν το ξέρουμε; 
Καλά, τα 10 ευρώ εισιτήριο για το "πλατύ κοινό" θεωρούνται ότι είναι λίγα για να δουν το ανακαινισμένο θέατρο, την στιγμή μάλιστα που στην επίσημη πρεμιέρα το "στενό κοινό" (βλέπε πολιτικοί, εφοπλιστές κλπ) δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ; 
Εντάξει, με εξαίρεση τον Μελισσανίδη που του κόστισε λίγο παραπάνω...