Latest News

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για το "Κανάλι 1"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGemUjHo92pMN5zmkah6Xe9gUG1NpM41L3tvEu_3HcOdhRuHimgRCI_sV4vHC7NJfJPwlmMAmq_2Y-tO2qmqt3VdOY8EK97yh8p99McRSG-IF7OEe3wngetgYAXjHYN8fkV1VKsfNZzPI/s400/27817070410-thumb1.jpgΨιλό γαζί έπεσε το δούλεμα για το "Κανάλι 1" στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μιλώντας ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος έπαιξε για μια ακόμη φορά την γνωστή και χιλιοειπωμένη κασέτα, για το δημοτικό ραδιόφωνο...  του Πειραιά.

Ο ίδιος υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ πως δεν έχουν γίνει απολύσεις και προσλήψεις, αλλά και περικοπές μισθών στο "Κανάλι 1".

Ο δήμαρχος φαίνεται πως ζει σ' άλλο πλανήτη όταν είναι γνωστό σ' όλους ότι έχουν γίνει και απολύσεις (δεκάδες εργαζομένων) και προσλήψεις (με δίμηνες συμβάσεις με αδιαφανείς διαδικασίες) και μειώσεις μισθών (κατά μέσο όρο άνω του 50%). 

Πάντως, δεν απέφυγε να πέσει σε αντιφάσεις, προσπαθώντας να πείσει για όσα απίστευτα έλεγε για το δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης. 

Έτσι, χαρακτήρισε τους εργαζόμενους στο "Κανάλι 1" τους καλύτερα αμοιβόμενους στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά τους ευχαρίστησε που αποδέχτηκαν να μειωθούν οι αποδοχές τους!

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ακόμα κι αν έχουν γίνει απολύσεις δεν φταίει αυτός, αλλά καποιοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης!!!
 Το πιο απίστευτο ήταν ότι αυτοί όχι μόνο δεν αντέδρασαν, αλλά καθόντουσαν και τον άκουγαν στο δημοτικό συμβούλιο.

@ Ήταν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για το 'Κανάλι 1"!