Latest News

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Αυτούς δεν τους "Ενώνει ο Πειραιάς";







Στο θέατρο του παραλόγου με επιθεωρησιακά στοιχεία και πρωταγωνιστές τους δύο εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" (;) παραμένει...
σιωπηλός θεατής. Ο επικεφαλής του συνδυασμού και δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος παρακολουθεί αμήχανα να μαλώνουν δημόσια δύο εκλεγμένα του στελέχη τα οποία μάλιστα ο ίδιος έχει τιμήσει με αντιδημαρχίες κατά τη διάρκεια της θητείας του.
 Το περίεργο είναι ότι  αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αφού τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει τουλάχιστον άλλα τρία ανάλογα περιστατικά στο διαδίκτυο.
Ο πρώην αντιδήμαρχος επιτίθεται προσωπικά μέσα από την ιστοσελίδα του στο νυν αντιδήμαρχο. Με υπονοούμενα, αιχμές και χτυπήματα κάτω από τη μέση φαίνεται πως θέλει να ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με τον συνάδελφό του, ενώ ταυτόχρονά εκθέτει όλο τον συνδυασμό και τον αρχηγό του στα μάτια των πειραιωτών.
@ Αυτές οι πρακτικές είναι πρωτόγνωρες κι επικίνδυνες, ενώ ακυρώνουν στην πράξη ακόμα και το όνομα του συνδυασμού "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" το οποίο δεν θα αργήσει να καταντήσει ανέκδοτο εν όψει της προεκλογικής περιόδου...