Latest News

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Κοίτα ποιοι μαλώνουν τώρα στο λιμάνι

 


Καλοκαιρινή επιθεώρηση με τίτλο "γαλάζιος εμφύλιος" ανεβαίνει εν μέσω θέρους από το συνδυασμό "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" (;) με δύο...
 βασικούς πρωταγωνιστές. 

Ο ένας είναι πρώην αντιδήμαρχος, ο οποίος πληρωνόταν επί ένα χρόνο και δεν είχε καν γραφείο!
Προφανώς προσέφερε άλλου είδους φανερές και κρυφές επικοινωνιακές υπηρεσίες στην παράταξη του Δημάρχου χωρίς αυτό φυσικά να δικαιολογεί το γεγονός ότι έπρεπε να πληρώνεται με δημοτικό χρήμα.  
Ο έτερος πρωταγωνιστής είναι νυν αντιδήμαρχος, ο οποίος έχει αναλάβει κάποιες αρμοδιότητες άνευ ιδιαίτερης σημασίας, αλλά στην πράξη δεν έχει ουσιαστικό αντικείμενο και δεν παράγει κανένα σπουδαίο έργο για την πόλη.
Δηλαδή, και στους δύο δόθηκαν αντιδημαρχίες, αλλά δεν έχουν κάνει κάτι άξιο λόγου για την  πόλη. Δηλαδή, να επιδείξουν κάποιο έργο τουλάχιστον, ώστε να μπορεί να δικαιολογήσει τις αποζημιώσεις που εισέπραξαν από τα ταμεία του Δήμου. 
Ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό - εξίσου ενδιαφέρον -είναι ότι και οι δύο εκλέγονται για πρώτη φορά στην ίδια δημοτική κοινότητα. Αυτό φαίνεται να είναι καταλυτικό για τη δημόσια αντιπαράθεση των δύο εκλεγμένων, όπως τουλάχιστον αποδίδει ο νυν τις επιθέσεις που δέχεται από τον πρώην αντιδήμαρχο.

Ίσως με την προσωπική τους κόντρα φιλοδοξούν να διασκεδάσουν εν μέσω θέρους τους δημότες ή τουλάχιστον όσους δεν πήγαν διακοπές.
@ Κοίτα ποιοι παίζουν...πόλεμο τώρα καλοκαιριάτικα κάτω στο λιμάνι!