Latest News

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ποιοι είναι οι μεγάλοι χαμένοι από τον εμφύλιο πόλεμο στην παράταξη "Μας ενώνει ο Πειραιάς";







Όσοι απορούν ποιος χάνει ή κερδίζει από τον εμφύλιο πόλεμο στην παράταξη "Μας Ενώνει ο Πειραιάς"(;) αλλά και γιατί καλοκαιριάτικα ένας πρώην αντιδήμαρχος επιτίθεται μέσω ιστοσελίδας που διατηρεί (!) και μάλιστα συστηματικά σε νυν αντιδήμαρχο, υπάρχει...
μια εξήγηση. 
Όπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην πλατεία Κοραή, δεν είναι τυχαίο ότι κυκλοφορούν φήμες πως ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο ν' ανακοινώσει τις νέες αντιδημαρχίες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα είναι και το σχήμα που θα οδηγήσει τελικά τη διοίκηση του Δήμου στις επερχόμενες εκλογές. 
Βέβαια ο "εμφύλιος πόλεμος" δεν αποκλείεται να παγιδέψει τα σχέδια του δημάρχου εν όψει των εκλογών. Πέρα από τη φθορά με την αντιπαράθεση των δύο στελεχών του συνδυασμού, του δένει τα χέρια ή τον περιορίζει για τις όποιες επιλογές του την προεκλογική περίοδο. 
Για παράδειγμα αν αντικαταστήσει τον αντιδήμαρχο, τότε κάποιοι θα πουν ότι σύρθηκε σ' αυτή την επιλογή από τον νεαρό πρώην αντιδήμαρχο. Κι αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον αρχηγό της παράταξης της πλειοψηφίας του Δήμου.  
@ Πάντως από τον εμφύλιο πόλεμο μεγάλοι χαμένοι θα είναι ο δήμαρχος και ο συνδυασμό "Μας ενώνει ο Πειραιάς" (;) ...