Latest News

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Κλείνει η πόρτα της ΕΡΤ για όσους πάρουν αποζημίωση

Μάλλον η κυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ δουλεύει χοντρά τους απολυμένους της ΕΡΤ και παίζει με την αγωνία της επαναπρόσληψής τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά η διάταξη του φορολογικού νομοσχεδίου που...
προβλέπει πως όποιος εργαζόμενος λάβει πλήρη αποζημίωση δεν θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει στη ΝΕΡΙΤ για τα επόμενα τρία χρόνια! 
Αποζημίωση με πλαφόν τις 15.000 ευρώ θα λάβουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ που θα επαναπροσληφθούν στον νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα (ΝΕΡΙΤ), ενώ όσοι δεν συμμετάσχουν στη νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση θα λάβουν την πλήρη αποζημίωση που τους αναλογεί. 
Όπως διευκρινίζεται στην επίμαχη ρύθμιση η ρήτρα των 15.000 ευρώ θα μπει στον λογαριασμό της αποζημίωσης και όσων απολυμένων της καταργηθείσας ΕΡΤ ΑΕ προσληφθούν στον νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα (ΝΕΡΙΤ) σε διάστημα τριών ετών - από την έναρξη ισχύος της εν λόγω διάταξης - «με οποιονδήποτε τρόπο ή με οποιουδήποτε είδους σύμβαση έργου ή εργασίας». 

@Με λίγα λόγια οι εργαζόμενοι χάνουν τα κεκτημένα ετών αν θέλουν να συμμετέχουν στο νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα...