Latest News

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Χειροπέδες στον Μάκη Σεριάτο

Σάλο στους χώρους της διαφήμισης και των ΜΜΕ προκαλεί η είδηση της σύλληψης του Μάλη Σεριάτου. Ο "εθνικός διαφημιστής" συνελήφθη στο σπίτι του στην Κηφισιά από...
άνδρες της Ασφάλειας Αττικής κατόπιν εισαγγελικού εντάλματος και εν συνεχεία του ασκήθηκε δίωξη για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ του έτους 2011, ύψους 270.000 ευρώ.

Ο Μάκης Σεριάτος παρουσίασε τα απαραίτητα έγγραφα και –μετά από συμψηφισμό- το ποσό για το οποίο διώκεται ανέρχεται στις 160.00 ευρώ.

Ο εισαγγελέας παρέπεμψε την υπόθεση στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.


Ο Μάκης Σεριάτος ξεκίνησε επαγγελματικά με τη συγγραφή κειμένων για διαφημιστικές καταχωρίσεις και τηλεοπτικές διαφημίσεις. Το 1989 ίδρυσε μαζί με τον Πέτρο Τριανταφύλλη τη διαφημιστική εταιρεία Ashley & Holmes και το 1993 τη Le Spot Productions.Το 1996 ξεκίνησε η συνεργασία του με το McCann Worldgroup και από το 2000 έγινε πρόεδρος του Group για τη νοτιοανατολική Ευρώπη.Ηταν πρόεδρος του Ομίλου Ashley Worldgroup, ο οποίος αποτελούσε τον πρώτο ελληνικό πολυεθνικό Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Καπελετζή και έχουν τρία παιδιά: τον Γιάννη, τον Σπύρο και τον Ρωμανό, ενώ είναι κουμπάρος με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο.