Latest News

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η απάντηση του Γιώργου Σιγάλα στο "Reportaz Net"

"Τα ευκόλως εννοούμενα δεν πρέπει να παραλείπονται..." τονίζει ο Γιώργος Σιγάλας στην απάντηση που έστειλε μέσω e-mail, με αφορμή σχόλιο σε προηγούμενη ανάρτηση του "REPORTAZ NET". ΕΔΩ

"ΠΡΟΣ REPORTAZ NET 

Με αφορμή ανάρτησή σας, θέλω να σας ενημερώσω ότι οι όποιες απουσίες μου από συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι εν γνώσει του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και φυσικά με την άδειά του.

Στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Οργανισμών, εντεταλμένοι σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, για την αναγέννηση της πόλης μας είμαστε τυχεροί που ηγείται ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. 

Στόχος μας είναι να καλύψουμε κενά και ελλείψεις χρόνων και πιστεύουμε ότι οι καθημερινές μας προσπάθειες θα αναγνωριστούν από τους πολίτες ώστε να μας δώσουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για έναν Πειραιά πρωταγωνιστή και όχι θεατή των εξελίξεων όπως ήταν για χρόνια. 

Μάλιστα σε ότι με αφορά ως προέδρου του ΟΠΑΝ η παρουσία μου είναι σε καθημερινή βάση όπως και των συνεργατών και εργαζομένων προσπαθώντας να επιτύχουμε το καλύτερο που μπορούμε με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε. 
Αυτά διότι στους καιρούς που ζούμε τα ευκόλως εννοούμενα δεν πρέπει να παραλείπονται..." 

Σας ευχαριστώ
Γιώργος Σιγάλας

@ Παρακαλώ!
 Reportaz Net 
α ευκόλως εννοούμενα δεν πρέπει να παραλείπονται..." )