Latest News

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ο Δήμος καταρρέει και κάνει προσλήψεις!


Φαίνεται πως κάποιοι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα. Την ώρα που ο Δήμος βρίσκεται στο παρά πέντε της οικονομικής κατάρρευσης ο Δήμαρχος επιμένει να κάνει προσλήψεις και μάλιστα με…


παράτυπες διαδικασίες. 

Αυτό καταγγέλει ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Αναγέννηση" Ζαχαρίας Ζούπης, αποκαλύπτοντας μια ακόμη απίστευτη μεθόδευση στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας. 
Στη δήλωσή του αναφέρει:

"Τελικά ο Δήμαρχός μας Λουκάς Τζανής έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, από κάθε στοιχειώδη αντίληψη ευθύνης απέναντι στο μέλλον του Δήμου. Πορεύεται αφήνοντας πίσω του συντρίμμια (ΔΗΚΕΠΑ , ΚΕΚ , αθλητική – πολιτιστική – κοινωνική δραστηριότητα του Δήμου, Υπηρεσίες  του Δήμου), χωρίς να αντιλαμβάνεται που βρίσκεται και που πάει, χωρίς να ακούει κανένα. Αυτό έδειξε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου κωφεύοντας απέναντι στις απόψεις των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου που έκρουσαν το κώδωνα του κινδύνου αν πραγματοποιηθούν νέες μαζικές προσλήψεις και τις έγκαιρες ενστάσεις της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και άλλων πτερύγων της Αντιπολίτευσης, προχώρησε σε αποφάσεις για δεκάδες προσλήψεις στο επόμενο διάστημα! Επωμίζεται έτσι ακέραιες τις ευθύνες παρέα με όσους στήριξαν αυτές τις αποφάσεις για τις άμεσες οικονομικές παρενέργειες στην πορεία του Δήμου , που εκτιμώ ότι θα είναι δραματικές .


Μαζί όμως με αυτό, σημειώνω ότι αυτές οι καταστροφικές αποφάσεις πάρθηκαν μόλις από 14 δημοτικούς συμβούλους επί συνόλου 41 (η αντιπολίτευση απείχε προς ένδειξη διαμαρτυρίας) και μέσα από μία διαδικασία όπου ποτέ δεν υπήρξε απαρτία του Δημοτικού Συμβουλίου! Εφηύρε την διαδικασία του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου (από τις αρχές του χρόνου ήξερε πότε πρέπει να καταθέσει αίτημα για προσλήψεις)  το οποίο δήθεν μπορεί να συνεδριάσει και με το ένα τρίτο των συμβούλων στην τρίτη σύγκλισή του, διαδικασία που πουθενά δεν προβλέπεται! Μάλιστα η περίφημη συνεδρίαση ξεκίνησε μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά, αφού …περίμεναν τον 14ο σύμβουλο που κατά την άποψή τους αρκούσε για να ξεκινήσουν την συνεδρίαση και ενώ ενδιάμεσα είχε οριστεί άλλη, τακτική συνεδρίαση η οποία ξεκίνησε μετά από μία ώρα!


Κωμικοτραγικά γεγονότα σε ένα δραματικό φόντο και ακόμα πιο δραματικές προοπτικές προοπτικές του Δήμου με την σφραγίδα ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ. Αυτά συμβαίνουν στον Δήμο. Αυτά θα καταγγείλω με νέα μου καταγγελία στον Περιφερειάρχη Αττικής. Επιτέλους, κάποιος πρέπει να σταματήσει αυτή την καταστροφική πορεία, αλλά και την αυθαιρεσία του αξιότιμου Δημάρχου μας".